Gombászás közben eltévedt a 80 éves bácsi, Szlovákiában kötött ki

határ
2018 augusztus 03., 06:10
comments 125

A Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság Tevékenység-irányítási Központjába csütörtökön tett bejelentést egy hölgy, hogy a 80 éves férje a szögligeti otthonukból előző nap gombászni indult, de nem tért haza, és nagyon aggódik érte.

Vadon termő hallucinogén gombák. Fontos, hogy nagyon veszélyes a természetben fogyasztott gombát fogyasztani, mert több mérgező faj mutat közeli külső hasonlóságot a pszilocibint tartalmazó gombákkal.
photo_camera Vadon termő hallucinogén gombák

A Bódvaszilasi Rendőrőrs munkatársai azonnal az idős férfi keresésére indultak, miközben felvették a szlovák társhatóságokkal is a kapcsolatot, mert felmerült a gyanú, hogy az idős úr elhagyta Magyarország területét.

A Rozsnyói Rendőrőrs parancsnoka jelezte is, hogy a keresett személyt épségben megtalálták, és az orvosi vizsgálata után Tornanádaskánál a délután átadják a magyar hatóságoknak.

Az eltévedt idős urat a Bódvaszilasi Rendőrőrs munkatársai szögligeti otthonába vitték, ahol átadták az aggódó családjának. (police.hu)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.