Gombászás közben eltévedt a 80 éves bácsi, Szlovákiában kötött ki

Még 12 millió forintot szeretnénk összegyűjteni az év végéig. Köszönjük, hogy összedobjátok. Akkor nem tartozunk majd senkinek, csak köszönettel - nektek.

A Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság Tevékenység-irányítási Központjába csütörtökön tett bejelentést egy hölgy, hogy a 80 éves férje a szögligeti otthonukból előző nap gombászni indult, de nem tért haza, és nagyon aggódik érte.

Vadon termő hallucinogén gombák

A Bódvaszilasi Rendőrőrs munkatársai azonnal az idős férfi keresésére indultak, miközben felvették a szlovák társhatóságokkal is a kapcsolatot, mert felmerült a gyanú, hogy az idős úr elhagyta Magyarország területét.

A Rozsnyói Rendőrőrs parancsnoka jelezte is, hogy a keresett személyt épségben megtalálták, és az orvosi vizsgálata után Tornanádaskánál a délután átadják a magyar hatóságoknak.

Az eltévedt idős urat a Bódvaszilasi Rendőrőrs munkatársai szögligeti otthonába vitték, ahol átadták az aggódó családjának. (police.hu)

Még 12 millió forintot szeretnénk összegyűjteni az év végig
Eddig összegyűlt: 8,5 millió Forint

Egész évben sokan támogattátok a szerkesztőséget, a ti segítségetek nélkül a 444 nem tudna stabilan működni. Most év végéig még 12 millió forintot szeretnénk összegyűjteni, ezt a pénzt az újság bővítésére fordítanánk, például abban is segítene, hogy januártól két új riporterrel kezdjük az évet. Segíts, hogy a 444 bővülni tudjon!

Támogasd a 444 szerkesztőségét!
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.

Nélkületek nincs 444

Csak a 444 és a sajtószabadság ügye mellett elkötelezett olvasók támogatása teszi lehetővé, hogy alaposan tudjunk foglalkozni a legfontosabb témákkal.