Már vagy két hete tart a bajnokság, a Mol Vidi bele is fáradt a szerda-szombat ritmusba

Még 12 millió forintot szeretnénk összegyűjteni az év végéig. Köszönjük, hogy összedobjátok. Akkor nem tartozunk majd senkinek, csak köszönettel - nektek.

Ugyan a hétvégén még csak a bajnokság harmadik fordulóját rendezik, de a bajnokcsapat, a nyáron Mol Vidire átkeresztelt Videoton máris halasztást kért, az MLSZ pedig teljesítette is a kérésüket, így elmarad szombati, Mezőkövesd elleni bajnoki meccsük. A kérés indoka, hogy a Bajnokok Ligája selejtező második körében a Ludogorets legyőzésével továbbjutó csapat kedden már újra selejtezőt játszhat Malmöben, a játékosaik pedig a jelek szerint nem bírják ezt a nagy terhelést a nyári pihenő után.

A Videoton kedden 19:15-kor játszik Malmöben, a visszavágót egy héttel később Felcsúton rendezik. (Via MTI)

Még 12 millió forintot szeretnénk összegyűjteni az év végig
Eddig összegyűlt: 0,45 millió Forint

Egész évben sokan támogattátok a szerkesztőséget, a ti segítségetek nélkül a 444 nem tudna stabilan működni. Most év végéig még 12 millió forintot szeretnénk összegyűjteni, ezt a pénzt az újság bővítésére fordítanánk, például abban is segítene, hogy januártól két új riporterrel kezdjük az évet. Segíts, hogy a 444 bővülni tudjon!

Támogasd a 444 szerkesztőségét!
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.