Már vagy két hete tart a bajnokság, a Mol Vidi bele is fáradt a szerda-szombat ritmusba

Szavazz az elmúlt 7 év 7 legjobb cikkére!

Ugyan a hétvégén még csak a bajnokság harmadik fordulóját rendezik, de a bajnokcsapat, a nyáron Mol Vidire átkeresztelt Videoton máris halasztást kért, az MLSZ pedig teljesítette is a kérésüket, így elmarad szombati, Mezőkövesd elleni bajnoki meccsük. A kérés indoka, hogy a Bajnokok Ligája selejtező második körében a Ludogorets legyőzésével továbbjutó csapat kedden már újra selejtezőt játszhat Malmöben, a játékosaik pedig a jelek szerint nem bírják ezt a nagy terhelést a nyári pihenő után.

A Videoton kedden 19:15-kor játszik Malmöben, a visszavágót egy héttel később Felcsúton rendezik. (Via MTI)

Vannak olyan időszakok, amikor kulcsfontosságú, hogy mindenki gyorsan megbízható információkhoz juthasson. Mi a 444-nél minden nap ezen dolgozunk.

Amennyire tőlünk telik, igyekszünk segíteni eligazodni ebben a gyorsan változó, bizonytalan helyzetben.

De ehhez nekünk is szükségünk van a ti segítségetekre. A lap már eddig is csak a ti támogatásotokkal tudott működni, és a most következő időszakban ez várhatóan még inkább így lesz. Ahogy lelassul a gazdaság és az élet, teljesen érthető módon kevesebb lesz a hirdetés is.

Nekünk viszont most kell a legjobban teljesítenünk, amikor a legnagyobb szükségetek lehet ránk. Hogy a legpontosabb információk birtokában tudjatok döntést hozni a saját életetekről, egészségetekről, biztonságotokról.

Ezért arra kérünk, hogy ha teheted, támogasd a munkánkat. Akár néhány száz forint is számít.

Koronavírus Hírek, háttér
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.