Novozánszki Fanni holtteste ugyan még mindig nem került elő, de enélkül is vádat emelhetnek feltételezett gyilkosa ellen

Heteken belül vádat emelhetnek Novozánszki "VV" Fanni feltételezett gyilkosa, B. László ellen, írja a Bors. Értesüléseik szerint bár a valóságshow-szereplő holtteste nem került elő, így is elég bizonyíték gyűlt össze a gyanúsított elleni vádemeléshez.

Értesüléseik alapján az emberölés vádját már megalapozzák az eddig rendelkezésre álló bizonyítékok. A kérdés, hogy a következő hetekben sikerül-e elég szakértői véleményt és vallomást begyűjteniük ahhoz, hogy ennél súlyosabb, a gyilkosság minősített esete lehessen a vád. Vagyis sikerül-e bizonyítaniuk, hogy B. előre kitervelten, aljas indokból, különös kegyetlenséggel, netán nyereségvágyból ölte-e meg Novozánszkit.

A Blikk értesüléseit a Novozánszki család jogi képviselője, Lichy József is megerősítette, ő is úgy tudja, hogy heteken belül lezárulhat a nyomozás. Ezt ő "nagyon nagy teljesítménynek" tartja, mert általában sokkal több ideig szokott tartani "egy ekkora ügyben". "Meglátásom szerint nagyon profi és összehangolt munka folyt a hatóság részéről" - mondta.

"Bár valóban örülök, ha az igazi bűnös megkapja méltó büntetését, azért titkon minden nap azzal a reménnyel kelek, hogy egyszer megszólal a telefonom, hogy megvan a lányom holtteste. Szeretnék tőle méltóképpen végső búcsút venni" - mondta a lapnak Novozánszki édesanyja. A Bors úgy tudja, hogy a hatóságok se adták fel még a holttest megtalálását.

Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.