Öngyilkos lett Zombie Boy, a híres, teletetovált arcú és testű modell

GYÁSZ
2018 augusztus 03., 21:01
comments 261
photo_camera Rick Genest Fotó: Frazer Harrison/AFP

A csontvázszerű arctetoválásáról és egésztestes zombitetkójáról híres szupermodellt és színészt, a Zombie Boy művésznéven ismert kanadai Rick Genestet holtan találták montreali otthonában.

photo_camera Fotó: FRANCOIS GUILLOT/AFP

Genest a huszas éveinek közepéig gyakran az utcán alvó, autómosásból és hasonló munkákból tengődő gót-punk volt, amikor egy brit magazin felfigyelt a netre kirakott képeire és megkereste egy fotózás erejéig. A kerrierje innentől villámgyorsan rakétázott: keresett fotó- és divatmodell lett belőle, szerepelt a 47 ronin című filmben és Lady Gaga Born This Way című klipjében, de az énekesnőn kívül több divattervező is a múzsájának tartotta.

link Forrás

Genest az utóbbi időben több utalást is tett arra, hogy depressziós.

Egy híressé vált reklám forgatásához lealapozták a bőrét, így kiderült, hogy nézne ki, ha nem lennének tetoválásai. Úgy is remekül:

link Forrás

Lady Gaga szomorú twitekben búcsúzott tőle, az egyikben arra figyelmeztet, hogy többet és nyíltabban kéne foglalkoznunk a mentális problámáinkkal:

link ForrásKommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.