Öngyilkos lett Zombie Boy, a híres, teletetovált arcú és testű modell

Rick GenestFotó: Frazer Harrison/AFP

A csontvázszerű arctetoválásáról és egésztestes zombitetkójáról híres szupermodellt és színészt, a Zombie Boy művésznéven ismert kanadai Rick Genestet holtan találták montreali otthonában.

Fotó: FRANCOIS GUILLOT/AFP

Genest a huszas éveinek közepéig gyakran az utcán alvó, autómosásból és hasonló munkákból tengődő gót-punk volt, amikor egy brit magazin felfigyelt a netre kirakott képeire és megkereste egy fotózás erejéig. A kerrierje innentől villámgyorsan rakétázott: keresett fotó- és divatmodell lett belőle, szerepelt a 47 ronin című filmben és Lady Gaga Born This Way című klipjében, de az énekesnőn kívül több divattervező is a múzsájának tartotta.

Genest az utóbbi időben több utalást is tett arra, hogy depressziós.

Egy híressé vált reklám forgatásához lealapozták a bőrét, így kiderült, hogy nézne ki, ha nem lennének tetoválásai. Úgy is remekül:

Lady Gaga szomorú twitekben búcsúzott tőle, az egyikben arra figyelmeztet, hogy többet és nyíltabban kéne foglalkoznunk a mentális problámáinkkal:Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.