Öngyilkos lett Zombie Boy, a híres, teletetovált arcú és testű modell

Szavazz az elmúlt 7 év 7 legjobb cikkére!
Rick GenestFotó: Frazer Harrison/AFP

A csontvázszerű arctetoválásáról és egésztestes zombitetkójáról híres szupermodellt és színészt, a Zombie Boy művésznéven ismert kanadai Rick Genestet holtan találták montreali otthonában.

Fotó: FRANCOIS GUILLOT/AFP

Genest a huszas éveinek közepéig gyakran az utcán alvó, autómosásból és hasonló munkákból tengődő gót-punk volt, amikor egy brit magazin felfigyelt a netre kirakott képeire és megkereste egy fotózás erejéig. A kerrierje innentől villámgyorsan rakétázott: keresett fotó- és divatmodell lett belőle, szerepelt a 47 ronin című filmben és Lady Gaga Born This Way című klipjében, de az énekesnőn kívül több divattervező is a múzsájának tartotta.

Genest az utóbbi időben több utalást is tett arra, hogy depressziós.

Egy híressé vált reklám forgatásához lealapozták a bőrét, így kiderült, hogy nézne ki, ha nem lennének tetoválásai. Úgy is remekül:

Lady Gaga szomorú twitekben búcsúzott tőle, az egyikben arra figyelmeztet, hogy többet és nyíltabban kéne foglalkoznunk a mentális problámáinkkal:Vannak olyan időszakok, amikor kulcsfontosságú, hogy mindenki gyorsan megbízható információkhoz juthasson. Mi a 444-nél minden nap ezen dolgozunk.

Amennyire tőlünk telik, igyekszünk segíteni eligazodni ebben a gyorsan változó, bizonytalan helyzetben.

De ehhez nekünk is szükségünk van a ti segítségetekre. A lap már eddig is csak a ti támogatásotokkal tudott működni, és a most következő időszakban ez várhatóan még inkább így lesz. Ahogy lelassul a gazdaság és az élet, teljesen érthető módon kevesebb lesz a hirdetés is.

Nekünk viszont most kell a legjobban teljesítenünk, amikor a legnagyobb szükségetek lehet ránk. Hogy a legpontosabb információk birtokában tudjatok döntést hozni a saját életetekről, egészségetekről, biztonságotokról.

Ezért arra kérünk, hogy ha teheted, támogasd a munkánkat. Akár néhány száz forint is számít.

Koronavírus Hírek, háttér
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.