Intenzív osztályon ápolják a strandon villámcsapás miatt megsérült férfit

Két embert már hazaengedtek, kettőt továbbra is kórházban ápolnak a gyenesdiási strandon történt villámcsapás sérültjei közül. Péntek délután riasztották a mentőket a Balaton parti településre miután a gyenesdiási strandon villám csapott egy fába és az alatta álló emberekbe. Két sérültet a helyszínen újra kellet éleszteni.

Kvarda Attila, a Keszthelyi Kórház főigazgatója az MTI érdeklődésére elmondta, a hozzájuk került három sérült közül ketten várhatóan a szombati nap során hazamehetnek. Az életveszélyes állapotban kórházba került középkorú férfit továbbra is az intenzív osztályon ápolják, állapota kielégítő.

A villámcsapás legsúlyosabb állapotú betegét, egy középkorú nőt a szombathelyi kórházba vitték mentőhelikopterrel. Állapotáról az intézmény csak hétfőre ígért tájékoztatást.

Vannak olyan időszakok, amikor kulcsfontosságú, hogy mindenki gyorsan megbízható információkhoz juthasson. Mi a 444-nél minden nap ezen dolgozunk.

Amennyire tőlünk telik, igyekszünk segíteni eligazodni ebben a gyorsan változó, bizonytalan helyzetben.

De ehhez nekünk is szükségünk van a ti segítségetekre. A lap már eddig is csak a ti támogatásotokkal tudott működni, és a most következő időszakban ez várhatóan még inkább így lesz. Ahogy lelassul a gazdaság és az élet, teljesen érthető módon kevesebb lesz a hirdetés is.

Nekünk viszont most kell a legjobban teljesítenünk, amikor a legnagyobb szükségetek lehet ránk. Hogy a legpontosabb információk birtokában tudjatok döntést hozni a saját életetekről, egészségetekről, biztonságotokról.

Ezért arra kérünk, hogy ha teheted, támogasd a munkánkat. Akár néhány száz forint is számít.

Koronavírus Hírek, háttér
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.