Intenzív osztályon ápolják a strandon villámcsapás miatt megsérült férfit

baleset
2018 augusztus 04., 10:21

Két embert már hazaengedtek, kettőt továbbra is kórházban ápolnak a gyenesdiási strandon történt villámcsapás sérültjei közül. Péntek délután riasztották a mentőket a Balaton parti településre miután a gyenesdiási strandon villám csapott egy fába és az alatta álló emberekbe. Két sérültet a helyszínen újra kellet éleszteni.

Kvarda Attila, a Keszthelyi Kórház főigazgatója az MTI érdeklődésére elmondta, a hozzájuk került három sérült közül ketten várhatóan a szombati nap során hazamehetnek. Az életveszélyes állapotban kórházba került középkorú férfit továbbra is az intenzív osztályon ápolják, állapota kielégítő.

A villámcsapás legsúlyosabb állapotú betegét, egy középkorú nőt a szombathelyi kórházba vitték mentőhelikopterrel. Állapotáról az intézmény csak hétfőre ígért tájékoztatást.

Kiemelt videóink

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.