Koncert közben akarták megkéselni az Anna & the Barbies énekesét

Pásztor Anna énekel az Anna and the Barbies együttes koncertjén a Fishing on Orfű fesztivál harmadik napján, 2017. június 22-én.Fotó: Sóki Tamás/MTI/MTVA

A rendőrök elvittek egy késes férfit az Anna & the Barbies pénteki, Budapest Parkban rendezett koncertjéről. A támadó a zenekar énekesét szerette volna megtámadni a cipőjébe rejtett késsel.

Pásztor Anna szombaton egy élő Facebook-videóban mesélte el a történetet:

Eszerint a férfi hosszú ideje zaklatta szerelmes üzenetekkel a privát Facebook-oldalán. „Körülbelül egy éven keresztül írogatott nekem, hogy mennyire szeret, és hogy a szerelmét így fogja beteljesíteni” – mesélte az énekesnő, aki hiába kérte a férfit, hogy hagyja békén. Hiába tiltotta le, a zaklató négy másik profilról is jelentkezett nála. Pásztor Anna 196 oldalnyi levelet kapott a férfitól, aki azzal is megfenyegette, hogy megöli a családját és a zenekarának a tagjait.

A késes férfit a fényképe alapján találták meg a Budapest Park biztonsági emberei a több ezer néző között, majd átadták őt a rendőröknek, akik 72 órára elzárták a férfit.

Pásztor Anna azt kérte a rajongóitól, hogy ne haragudjanak, ha többé nem ugrik be a tömegbe, és ha a koncert utáni ölelkezésekből is visszavesz. (Index)