Erik sofőr elárulta: McKinnon a térdét csapkodta, mikor először meghallotta a Yozsefvárost

bulvár
2018 augusztus 04., 05:29
comments 127

A 24.hu megszólaltatta Eriket, a sofőrt, aki Kate McKinnon-nak megtanította az Annibal Cannibals Yozsefváros című dalát, amit a színésznő elnyomott Jimmy Fallon műsorában. 

link Forrás

Hetekig jártak Józsefváros kis utcáin reggelente a forgatási helyszínre, árulta el Erik, és az egyik ilyen alkalommal McKinnon megjegyezte, hogy milyen egyedi hangulata van a kerültnek. A sofőr ezután sokat mesélt a sztárnak a Nyolcról, hogy régen mennyire más volt, és gyerekkorában még egy rapdal is íródott róla. Erik ekkor mutatta meg a Yozsefvárost, 

amin McKinnon annyira nevetett, hogy a térdét csapkodta.

A számot lefordította neki, majd fonetikusan mellé írta a kiejtést. Innen egy lépés volt csak Jimmy Fallon műsora.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.