Félő, hogy mind a 20 utas meghalt a Svájcban lezuhant kisrepülőn

A hatóságok egyelőre nem sok részletet árultak el azon kívül, hogy a Ju-52-es típusú gép a Piz Segnas hegység nyugati oldalán, 2540 méteres magasságban földnek csapódott szombaton. A helyi média és repülési oldalak viszont arról írnak, hogy 

a balesetet senki nem élte túl, a 17 utas, a két pilóta és a légikísérő is meghalt.

Ju-52 repül Köln fölöttFotó: FEDERICO GAMBARINI/dpa Picture-Alliance/AFP

A repülőt üzemeltető JU-Air közleménye szerint megrázta őket a hír, és minden további repülést felfüggesztenek határozatlan ideig.

Néhány órával korábban egy másik kisrepülő is balesetet szenvedett a svájci Alpokban. Annak a tragédiának négy halálos áldozata van, egy kétgyermekes helyi család tagjai. (Reuters)

Ha csak 300 forinttal támogatna bennünket...

... mindenki, aki ezt az üzenetet látja, akkor néhány nap alatt összejönne a szerkesztőség éves költségvetése. A 444 hosszú távú, stabil működése rajtad múlik. Olyanokon, akik hajlandóak a saját pénzükből áldozni, hogy Magyarországról ne tűnjön el a független újságírás. Ha szeretnéd, hogy a 444 oknyomozásai, elemzései és videói továbbra is a lehető legtöbb emberhez eljussanak, akkor támogasd a szerkesztőséget, akár csak egy kávé árával is!

Egyszeri bankkártyás támogatás

Havi rendszeres támogatás (PayPal)

További támogatási lehetőségek.

Népszerű
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok vannak 2016. január 21-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.