Jó sok fegyvert találtak egy Vas megyei férfi házában

bűnügy
2018 augusztus 05., 05:04
comments 131

A rendőrök elfogtak egy férfit Csörötneken, a házkutatás során a lakásban és egy másik, a település külterületén lévő ingatlanban lőfegyvert, gázriasztófegyvert, légpuskát, viperákat, több kést, lőszereket, továbbá petárdákat foglaltak le - közölte a Vas Megyei Rendőr-főkapitányság a police.hu-n vasárnap.

A rendőrség honlapjára feltett közlemény szerint a 49 éves férfit a Terrorelhárítási Központ és a körmendi rendőrkapitányság összehangolt akciójában fogták el szombat hajnalban. A fegyvertartási engedéllyel nem rendelkező férfit lőfegyverrel vagy lőszerrel visszaélés megalapozott gyanúja miatt hallgatták ki, szabadlábon védekezik.

link Forrás

(MTI)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.