A Tinderen csalt ki titkokat a brit légierő egyik tisztjétől egy ügynök

külföld
2018 augusztus 06., 08:52
comments 60

A brit királyi légierő (RAF) legalább egy tisztje kotyogott ki titkokat a Tinderen egy, magát a brit légierőnél dolgozó nőnek beállító idegen ügynöknek. Az ügynök egy, a Mail on Sunday birtokába került belső feljegyzés szerint egy valós személy, vagyis tényleg a RAF-nál szolgáló nő profilját feltörve környékezte meg a légierő tisztjeit, akik közül egy biztosan adott ki neki titkokat.

A légierő nem cáfolta a lap értesüléseit, csak azt, hogy a titkok a RAF legújabb vadászgépéről, a lopakodó F-35-ösről szólnának. "Semmilyen F-35-ös titkot nem loptak el, szemben a Mail on Sunday pontatlan főcímével. Nem került nyilvánosságra érzékeny vagy titkos adat az F-35-ösről a randioldalon. Az RAF érintett tisztjének köze sincs az F-35-ös programhoz" - mondta a légierő egyik szóvivője. (Via Sky News)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.