Az egyik Győr-Moson-Sopron megyei kormányhivatal munkatársa ingyen "vásárolt be" az általa ellenőrzött boltokban

bűnügy
2018 augusztus 06., 04:36
comments 87

A nap ingyenpiás, ingyenkolbászos, ingyenbanános híre: a megyei főügyészség tíz rendbeli hivatali visszaélés miatt emelt vádat egy kormányhivatali alkalmazott ellen, aki az állategészségügyi osztály munkatársaként minimum 13 esetben ingyen pakolta tele a bevásárlókocsiját különböző Nyugat-Magyarországi üzletekben. Persze olyanokban, amiket éppen akkor ellenőrzött.

A most hatvanéves fickó 2014 és 17 között követte el az ingyenbevásárlásokat. Az ügyészség nagy életismerettel mutat rá, hogy

Az ott dolgozó kereskedők a kialakult függőségi viszony miatt teljesítették a hivatalos személy kéréseit, és adtak át neki üdítő italokat, alkoholos termékeket, gyümölcsöt, édességet, húsárut és egyéb élelmiszert.

A Kisalföld Torrentéje igazi kispályás volt: a 13 bizonyított bevásárlása összesen nem érte el a 70 ezer forintos összértéket. A férfire akár négy és fél év szabadságvesztés is kiszabható.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.