Az egyik Győr-Moson-Sopron megyei kormányhivatal munkatársa ingyen "vásárolt be" az általa ellenőrzött boltokban

A nap ingyenpiás, ingyenkolbászos, ingyenbanános híre: a megyei főügyészség tíz rendbeli hivatali visszaélés miatt emelt vádat egy kormányhivatali alkalmazott ellen, aki az állategészségügyi osztály munkatársaként minimum 13 esetben ingyen pakolta tele a bevásárlókocsiját különböző Nyugat-Magyarországi üzletekben. Persze olyanokban, amiket éppen akkor ellenőrzött.

A most hatvanéves fickó 2014 és 17 között követte el az ingyenbevásárlásokat. Az ügyészség nagy életismerettel mutat rá, hogy

Az ott dolgozó kereskedők a kialakult függőségi viszony miatt teljesítették a hivatalos személy kéréseit, és adtak át neki üdítő italokat, alkoholos termékeket, gyümölcsöt, édességet, húsárut és egyéb élelmiszert.

A Kisalföld Torrentéje igazi kispályás volt: a 13 bizonyított bevásárlása összesen nem érte el a 70 ezer forintos összértéket. A férfire akár négy és fél év szabadságvesztés is kiszabható.

November végén 476 újság, rádió, tévécsatorna és internetes oldal ajándékozta oda magát nemzetstratégiai közérdekből az új fideszes médiaalapítványnak, az eddiginél is jobban a kormány felé hajlítva a magyar nyilvánosságot.

A 444 nem közpénzből működik, és szerencsére senki sem tud bennünket a Fidesznek ajándékozni.

A hosszú távú, biztos működéshez viszont a te segítségedre is szükségünk van. Idén 50 millió forintot szeretnénk olvasóinktól összegyűjteni, 36 millió már összejött, ezt nagyon köszönjük!

Hogy elérjük a kitűzött célt, kérjük támogasd rendszeresen a 444-et!

Népszerű
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok vannak 2016. január 21-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.