Az egyik Győr-Moson-Sopron megyei kormányhivatal munkatársa ingyen "vásárolt be" az általa ellenőrzött boltokban

bűnügy
2018 augusztus 06., 04:36
comments 87

A nap ingyenpiás, ingyenkolbászos, ingyenbanános híre: a megyei főügyészség tíz rendbeli hivatali visszaélés miatt emelt vádat egy kormányhivatali alkalmazott ellen, aki az állategészségügyi osztály munkatársaként minimum 13 esetben ingyen pakolta tele a bevásárlókocsiját különböző Nyugat-Magyarországi üzletekben. Persze olyanokban, amiket éppen akkor ellenőrzött.

A most hatvanéves fickó 2014 és 17 között követte el az ingyenbevásárlásokat. Az ügyészség nagy életismerettel mutat rá, hogy

Az ott dolgozó kereskedők a kialakult függőségi viszony miatt teljesítették a hivatalos személy kéréseit, és adtak át neki üdítő italokat, alkoholos termékeket, gyümölcsöt, édességet, húsárut és egyéb élelmiszert.

A Kisalföld Torrentéje igazi kispályás volt: a 13 bizonyított bevásárlása összesen nem érte el a 70 ezer forintos összértéket. A férfire akár négy és fél év szabadságvesztés is kiszabható.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére a közelmúltban a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg felületeinken. Ebben közösségként együttes a felelősségünk, a mienk kiemelt. Amíg újragondoljuk a teendőinket, nem minden cikkünk alatt lehet kommentelni. Egyszersmind kérjük és köszönjük, ha nem csak szabályzatunk betűjének, de a szellemének betartása felett is segítetek őrködni.

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt