Fegyverrel raboltak ki egy kilencéves limonádéárust Észak-Karolinában

Szavazz az elmúlt 7 év 7 legjobb cikkére!
A rablás helyszíneFotó: Google Street View

Egy kilencéves amerikai kisfiú szombaton az amerikai gyerekek kedvelt nyári pénzszerző tevékenységét folytatta, limonádét árult az észak-karolinai Monroe egyik útkereszteződésében. Délután három fele egy másik gyerek, egy tizenéves fiú ment hozzá, majd

pisztolyt nyomott a gyomrába és kirabolta.

A riasztott rendőrök egy közeli erdőben találtak is egy fekete légpisztolyt, meg egy olyan terepszínű sapkát, amit a rabló is viselt. A rendőrök szerint a tettes egy biciklit rejthetett el az erdőben, azzal menekülhetett a rablás után.

A tettest, aki kevesebb mint húsz dollárt zsákmányolt, egyelőre nem találták meg. (Via Myrtlebeachonline)

Vannak olyan időszakok, amikor kulcsfontosságú, hogy mindenki gyorsan megbízható információkhoz juthasson. Mi a 444-nél minden nap ezen dolgozunk.

Amennyire tőlünk telik, igyekszünk segíteni eligazodni ebben a gyorsan változó, bizonytalan helyzetben.

De ehhez nekünk is szükségünk van a ti segítségetekre. A lap már eddig is csak a ti támogatásotokkal tudott működni, és a most következő időszakban ez várhatóan még inkább így lesz. Ahogy lelassul a gazdaság és az élet, teljesen érthető módon kevesebb lesz a hirdetés is.

Nekünk viszont most kell a legjobban teljesítenünk, amikor a legnagyobb szükségetek lehet ránk. Hogy a legpontosabb információk birtokában tudjatok döntést hozni a saját életetekről, egészségetekről, biztonságotokról.

Ezért arra kérünk, hogy ha teheted, támogasd a munkánkat. Akár néhány száz forint is számít.

Koronavírus Hírek, háttér
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.