Hatalmasat robbant egy tartálykocsi a bolognai reptér mellett, legalább két halott

Új fejezet kezdődik a 444 életében.
Érdekel


Legalább két halálos és több tucat sérült áldozata van annak a robbanásnak, ami hétfő délután történt a bolognai Guglielmo Marconi reptér közelében. A Reuters tudósítása szerint akkora volt a robbanás, hogy egy közeli betonhíd is beszakadt.

Egy gyúlékony anyagot szállító tartálykocsi robbant fel, és borult lángba, majd a tűz elért több közelben álló gépkocsit, amik közül több is lángra kapott. 

Az első híradások szerint a sérüléseket és a haláleseteket a detonációtól óriási sugárban széjjelrepülő roncs- és üvegdarabok okozták. 

Az olasz médiában meg nem erősítette információként az terjed, hogy egy kamion ütközött a tartálykocsival, és ez okozta a katasztrófát. 

Egy videófelvételen látszik, hogy valósággal összeomlott a híd a robbanás alatt:

A robbanás után olyan mélységig roncsolódott a híd és az útfelület, hogy hosszú időre teljesen lebénult a közlekedés Milánó és Bologna között. 

A tartálykocsi vezetőjét egyelőre nem azonosították, a tüzet az eset után nem sokkal a kiérkező észak-olasz tűzoltóknak sikerült eloltaniuk. (Reuters)

Olvastátok, láttátok, hogy milyen világ lett itt. A járvány miatt fogynak a reklámok, a kormány miatt fogynak az újságok. Ebben a helyzetben a mi jövőnk is bizonytalanabbá vált, mint az elmúlt 7 évben bármikor. Ha folytatni akarjuk, akkor új fejezetet kell nyitnunk a 444 történetében.

Mi kitartóan mutatjuk, hogy milyen világ van. A szűkülő magyar nyilvánosság miatt most még fontosabb, hogy maradjon Magyarországon megbízható hírforrás. Olyan újságírók, akik megírják az igazat. Ehhez viszont - a ti segítségetekkel - változnunk kell.

Lépj a Körön belülre, regisztrálj, és járulj hozzá az újság működéséhez, cserébe még jobb, erősebb, nagyobb 444-et kapsz!

Koronavírus Hírek, háttér
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.