Orvosokat és ápolónőt vert egy részeg magyar Caprin

külföld
2018 augusztus 06., 09:10
comments 68

Rendőröket kellett hívni egy öntudatlanságból magához térve ápoló orvosaira támadó magyar állampolgárra Capri egyik kórházában. A Bors beszámolója szerint egy parkoló közelében bukkantak ittas, feltehetően bedrogozott magyarokra, akik látszólag öntudatlan állapotban feküdtek. Két arra járó intett le egy közelben lévő mentőt, akik rögtön a magyarok segítségére siettek, majd kórházba szállították őket.

Az egyik magyar a kórházban magához tért, és dühödten rávetette magát az egyik ápolónőre. A falhoz nyomva fojtogatta. Orvosok próbálták megfékezni, de őket is ütlegelni kezdte. Végül rendőrt kellett hívni rá. Az olasz lapok beszámolói szerint eljárást indítottak ellene.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.