Ittas vezetésen kapták, előállították, elengedték, majd egy óra múlva megint lekapcsolták ugyanott

Új fejezet kezdődik a 444 életében.

A rendőrök július 30-án este Balatonalmádiban igazoltattak egy autóval közlekedő budapesti férfit. A 42 éves sofőrrel szemben az alkoholteszter pozitív értéket mutatott, úgyhogy a férfit további mintavételre előállították a helyi rendőr-kapitányságra, ahol a hiteles légalkoholmérő is megerősítette a szeszes ital fogyasztását. A férfinak bevonták a jogosítványát, ellene járművezetés ittas állapotban vétség miatt indítottak büntetőeljárást.

Egy órával később a járőrök ugyanazon a helyen megint ellenőrzés alá vonták a budapesti autóst, majd az alkoholszonda eredménye alapján ittas járművezetés gyanúja miatt újra előállították a Balatonalmádi Rendőrkapitányságra. Sz. Krisztián ellen a büntetőeljárás mellett az engedély nélküli vezetés miatt is indult szabálysértési eljárás. (police.hu)

Olvastátok, láttátok, hogy milyen világ lett itt. A járvány miatt fogynak a reklámok, a kormány miatt fogynak az újságok. Ebben a helyzetben a mi jövőnk is bizonytalanabbá vált, mint az elmúlt 7 évben bármikor. Ha folytatni akarjuk, akkor új fejezetet kell nyitnunk a 444 történetében.

Mi kitartóan mutatjuk, hogy milyen világ van. A szűkülő magyar nyilvánosság miatt most még fontosabb, hogy maradjon Magyarországon megbízható hírforrás. Olyan újságírók, akik megírják az igazat. Ehhez viszont - a ti segítségetekkel - változnunk kell.

Lépj a Körön belülre, regisztrálj, és járulj hozzá az újság működéséhez, cserébe még jobb, erősebb, nagyobb 444-et kapsz!

Koronavírus Hírek, háttér
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.