Két nap alatt két kislányt erőszakoltak meg Borsodban

A 2018-as választás titkos története 84 színes oldalon.
Megveszem

Két nap alatt két borsodi férfi ellen is eljárás indult, mert a gyanú szerint fiatal lányokat erőszakoltak meg, írja az Atv.hu. Mindkét támadót előzetes letartóztatásba helyezte a bíróság. 

Alsózsolcán egy 22 éves férfi rángatta be 12 éves unokatestvérét egy elhagyott házba. A helyiek szerint előbb elverte, majd megerőszakolta a kislányt. 

Kesznyétenben egy házibuli 17 éves házigazdája erőszakolta meg vendégét, egy 15 éves lányt. 

Amikor az ország járványellenes intézkedésekre vár, a kormány saját hatalmának bebetonozását tartja a legfontosabbnak. Ezermilliárdos közvagyon ellopásának legalizálása, ideológiai hadviselés a szexuális kisebbségekkel szemben, a választási törvény sokadik megváltoztatása, az ellenzéki együttműködést megakadályozandó... és lesz itt még ötlet. Tavasszal a rendkívüli intézkedések bevezetésének napján megszállták az Indexet. Most mi következik? Addig támogasd a szabad sajtót, amíg lehet! Lépj be a Körbe, vagy támogasd bármekkora összeggel a 444 szerkesztőségét!

Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.