18

Figyelem, felnőtt tartalom!

Az általad letölteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek a kiskorúakra káros hatással lehetnek.

Tizenkét és fél évet kapott a német nő, aki pedofiloknak árulta a saját fiát

bűnügy
2018 augusztus 07., 11:47

A freiburgi bíróság kedden 12 és fél év börtönre ítélte azt az 48 éves nőt, aki pedofiloknak árulta a saját fiát. A nő 39 éves élettársát pedig 12 év biztonsági őrizetre ítélték. A baden-württembergi Staufen élő pár több mint két éven állt rendszeresen visszaélt a gyerekkel, megerőszakolták és a dark neten német és külföldi pedofiloknak árulták. 

Berrin T. a tárgyaláson
photo_camera Berrin T. a tárgyaláson Fotó: THOMAS KIENZLE/AFP

Az ítélet szerint 42 500 euró fájdalomdíjat is kell fizetniük a fiúnak és egy másik áldozatnak, egy kislánynak. A bíróság még így sem teljesítette az ügyészség eredeti követelését, ami a nőre 14 év, a férfira pedig 13 év és fél év biztonsági őrizetet kért.

A bíróság szerint a nő először azért engedte, hogy visszaéljenek a fiával, mert nem akarta elveszíteni az élettársát. Később már a pénz miatt csinálták. Alkalmanként több ezer eurót kaptak a fiúért a pedofiloktól. A bíróság szerint ez legalább 60 alkalommal történt meg. Ugyanakkor a párt egy hároméves gyerek molesztásáért is elítélték. A visszaéléseket minden esetben lefilmezték, és feltették a dark netre.

Berrin T. és  Christian L. a bíróságon
photo_camera Berrin T. és Christian L. a védőikkel a bíróságon Fotó: THOMAS KIENZLE/AFP

Az eset miatt további hat pedofilt is bíróság elé állítottak, közülük egy spanyol férfi 10 évet kapott. Közben a gyerek egy nevelőcsaládhoz került. Az eset miatt a gyámügyi hatóságok is komoly kritikát kaptak, amiért nem észlelték előbb, mi történik a gyerekkel. A fiút egyszer már elvitték a pártól, de egy idő után visszakerült hozzájuk. Ráadásul a férfit már korábban is elítélték pedofil bűncselekmények miatt, de a hatóságok nem észletét, hogy egy gyerekkel él együtt. A hatóság akkor sem reagált megfelelően, amikor az iskolától jelzést kapott, hogy a gyerekkel visszaélhetnek. (Spiegel/FAZ)

Kiemelt videóink