Vona Gábor vlogolásból szeretne megélni

POLITIKA
2018 augusztus 07., 08:47
comments 259

A Jobbik volt elnöke egy keddi sajtóreggelin jelentette be, hogy vlogger lesz. De ahogy mondta, neki a vlog nem cél, hanem eszköz, amivel megmutatja a gondolatait és az elképzeléseit. Már a múlt héten is kiderült, hogy Vona influencerkedni akar, mert alapított egy Vlog Influence Kft. nevű céget. Szerdán jelentkezik az első adással.

photo_camera Fotó: Vona Gábor/Facebook

Most egy kétfős stábbal indul, de középtávon arra számít, hogy meg tud élni ebből. Egyelőre a kormánymédia ellen megnyert sajtóperekből tartja el magát. (hvg.hu)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.