A Jobbik előre szólt, hogy másnap arról fog írni a kormánymédia, hogy titokban Gyurcsányékkal tárgyalnak, és így is lett

A Jobbik kedd este „A kormánysajtó nagy »leleplezésre« készül” címmel az alábbi közleményt adta ki:

„Kedden a Képviselői Irodaházban a Jobbik részéről Gyöngyösi Márton találkozott a XV. kerület leköszönő polgármesterével, a jelenleg országgyűlési képviselő Hajdú Lászlóval, valamint az egyik független polgármester-jelölttel. Érdekes módon a kormány néhány kitartott »médiamunkása« a találkozó végén fényképeket készített a távozó résztvevőkről, feltételezhetően azért, hogy a szerdai napon nagy szenzációként tálalják az egyébként teljesen súlytalan történetet. A Jobbik több polgármester-jelölttel kíván találkozni, hogy programjukat meghallgassa, de szívesen várjuk a Fidesz jelöltjét is, bár program hiányában ő nyilván nem fog eljönni. Mivel a Fidesz az Állami Számvevőszék közreműködésével nehéz anyagi helyzetbe hozta a Jobbikot, így a pártnak minden időközi választáson mérlegelnie kell az indulás lehetőségét. A készülő »szenzáció« kedvéért leszögezzük, hogy a Jobbik nem működik együtt Gyurcsány Ferenc pártjával, de feltételezzük, hogy a hazug szalagcímek már elkészültek…”

Igazuk is lett, reggel a Magyar Idők „Gyurcsányék a Jobbiknál” címmel le is hozta az anyagot, amit az Origo is alaposan feldolgozott. A Magyar Idők „Különös prognózis” címmel ezzel a keretes szöveggel zárja a cikkét:

„Lapzártánk előtt nem sokkal a Jobbik közleményt adott ki, amelyben előre jelezték mai cikkünk megjelenését. Szerintük a »hazug szalagcímek« már el is készültek szerkesztőségünkben. A jövőbe látó közlemény számos kérdést felvet. Azt is jelzik, hogy több polgármester-jelölttel kívánnak találkozni, és természetesen szót ejtettek a »kitartott médiamunkásokról« is.”

Hogy legyen, aki a következő polgármesterről is elmondja az igazat

A kormánymédia százmilliárdokból próbál túlharsogni minden kritikus hangot az országban, amikor pedig választás közeledik, felismerhetetlenre hajlítják a valóságot. Ha szerinted fontos, hogy valódi híreket is lehessen olvasni, akkor támogasd rendszeresen a 444 szerkesztőségét!

Egyszeri bankkártyás támogatás

Havi rendszeres támogatás (PayPal)

További támogatási lehetőségek.

Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok vannak 2016. január 21-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.