Döbbenet a cirkuszban: megszült az egyik zebra, és kiderült, hogy egy tarka szamár csavarta el a fejét

Új fejezet kezdődik a 444 életében.
Érdekel

A Magyar Nemzeti Cirkusz a Facebookon számolt be arról, hogy a társulat több hete várta az új jövevényt. Hajnalban végre Kenya, a zebra mama életet adott egy makk egészséges kanca csikónak.

De ekkor mindenki meglepődött, mert a pici teste tarka, a lábai pedig csíkosak, vagyis egy zebra és szamár keveréke.

Fotó: Magyar Nemzeti Cirkusz/Facebook

Kiderült, hogy az édesapja Levente, aki egy tarka szamár.

Az új jövevény az anyjával, Kenyával, a kerítés mögött pedig az apja, Levente látható.Fotó: Magyar Nemzeti Cirkusz/Facebook

Ifj. Richter József elmagyarázta, hogy napközben egy nagy kifutóban vannak együtt a Nemzeti Cirkusz állatai, és Levente valószínűleg az egyik este a szomszédos kifutóból átslisszolt Kenyához, akit magáévá tett.

Fotó: Magyar Nemzeti Cirkusz/Facebook

Richter úgy tudja, ehhez hasonló eddig nem történt Magyarországon. Nevet később találnak majd a kicsinek.

Fotó: Magyar Nemzeti Cirkusz/Facebook

Az utóbbi pár évben 3 púpos teve és 2 láma is született a társulatnál, ami fogságban lévő állatoknál csak akkor lehetséges, ha kifejezetten jól érzik magukat az állatok.

Olvastátok, láttátok, hogy milyen világ lett itt. A járvány miatt fogynak a reklámok, a kormány miatt fogynak az újságok. Ebben a helyzetben a mi jövőnk is bizonytalanabbá vált, mint az elmúlt 7 évben bármikor. Ha folytatni akarjuk, akkor új fejezetet kell nyitnunk a 444 történetében.

Mi kitartóan mutatjuk, hogy milyen világ van. A szűkülő magyar nyilvánosság miatt most még fontosabb, hogy maradjon Magyarországon megbízható hírforrás. Olyan újságírók, akik megírják az igazat. Ehhez viszont - a ti segítségetekkel - változnunk kell.

Lépj a Körön belülre, regisztrálj, és járulj hozzá az újság működéséhez, cserébe még jobb, erősebb, nagyobb 444-et kapsz!

Koronavírus Hírek, háttér
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.