Egy telephely állatgondozója eladott 151 rábízott sertést és 40 mázsa takarmányt

A 2018-as választás titkos története 84 színes oldalon.
Megveszem

Egy kiskunmajsai cég képviselője hétfőn tett feljelentést a Kiskunmajsai Rendőrőrsön, mivel telephelyéről eltűnt összesen 151 malac, süldő és hízó, illetve 40 mázsa takarmány közel 6 millió forint értékben.

Az ügyben nyomozást rendeltek el, és kiderült, hogy a cég egyik alkalmazottja – aki nappal a jószágokat gondozta, éjszaka pedig őrként vigyázott az értékekre – az elmúlt hónapban apránként eladogatta a rábízott állatokat és a tápot. A rendőrök az eltűnt sertések egy részét meg is találták.

Fotó: police.hu

A 33 éves férfit sikkasztás megalapozott gyanúja miatt gyanúsítottként hallgatták ki. (police.hu)

Amikor az ország járványellenes intézkedésekre vár, a kormány saját hatalmának bebetonozását tartja a legfontosabbnak. Ezermilliárdos közvagyon ellopásának legalizálása, ideológiai hadviselés a szexuális kisebbségekkel szemben, a választási törvény sokadik megváltoztatása, az ellenzéki együttműködést megakadályozandó... és lesz itt még ötlet. Tavasszal a rendkívüli intézkedések bevezetésének napján megszállták az Indexet. Most mi következik? Addig támogasd a szabad sajtót, amíg lehet! Lépj be a Körbe, vagy támogasd bármekkora összeggel a 444 szerkesztőségét!

Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.