Egy telephely állatgondozója eladott 151 rábízott sertést és 40 mázsa takarmányt

ÁLLAT
2018 augusztus 08., 12:53

Egy kiskunmajsai cég képviselője hétfőn tett feljelentést a Kiskunmajsai Rendőrőrsön, mivel telephelyéről eltűnt összesen 151 malac, süldő és hízó, illetve 40 mázsa takarmány közel 6 millió forint értékben.

Az ügyben nyomozást rendeltek el, és kiderült, hogy a cég egyik alkalmazottja – aki nappal a jószágokat gondozta, éjszaka pedig őrként vigyázott az értékekre – az elmúlt hónapban apránként eladogatta a rábízott állatokat és a tápot. A rendőrök az eltűnt sertések egy részét meg is találták.

photo_camera Fotó: police.hu

A 33 éves férfit sikkasztás megalapozott gyanúja miatt gyanúsítottként hallgatták ki. (police.hu)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.