Mellrákkal kezelték a szíriai diktátor feleségét

Új fejezet kezdődik a 444 életében.
Érdekel

A szíriai diktátor feleségét, Aszma el-Asszadot korai fázisú mellrákkal kezelték, jelentette szerdán a szír állami média. Az állami SANA hírügynökség egy fényképet is közölt az, amin egy kórházi szobában mosolyog a férje mellett. A közlemény szerint még a korai szakaszban felismerték a daganatot.

Bassár el-Asszad és Aszma el-Asszad (2016)Fotó: HO/AFP

Aszma el-Aszad Londonban született, és ott is nőtt fel. Eredetileg befektetési bankárként dolgozott.  2000-ben ment hozzá Bassár el-Aszadhoz. (Reuters)

Olvastátok, láttátok, hogy milyen világ lett itt. A járvány miatt fogynak a reklámok, a kormány miatt fogynak az újságok. Ebben a helyzetben a mi jövőnk is bizonytalanabbá vált, mint az elmúlt 7 évben bármikor. Ha folytatni akarjuk, akkor új fejezetet kell nyitnunk a 444 történetében.

Mi kitartóan mutatjuk, hogy milyen világ van. A szűkülő magyar nyilvánosság miatt most még fontosabb, hogy maradjon Magyarországon megbízható hírforrás. Olyan újságírók, akik megírják az igazat. Ehhez viszont - a ti segítségetekkel - változnunk kell.

Lépj a Körön belülre, regisztrálj, és járulj hozzá az újság működéséhez, cserébe még jobb, erősebb, nagyobb 444-et kapsz!

Koronavírus Hírek, háttér
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.