A vezérigazgató szerint sikertörténet, de ismét megújul az EchoTV

2018 augusztus 9., csütörtök 6:30
89

Egy évvel azután, hogy megújult, ismét megújul az EchoTV, mondta a Figyelőnek adott interjújában a csatorna vezérigazgatója. Farkas Boglárka szerint a változások két lépcsőben zajlanak majd:

  • szeptemberben új reggeli politikai közéleti műsort indítanak Klausmann Viktor vezetésével. Emellett egy visegrádi négyekkel foglalkozó magazint, és egy Brüsszel című uniós háttérműsort is bemutatnak.
  • A jelentősebb részt december negyedikére, a Mészáros-éra első éves születésnapjára időzítik, és addig titok.

Farkas Boglárka szerint az elmúlt egy év egy sikertörténet: olyan műsorstruktúrát sikerült kialakítani, amiben a hírek mellett a kultúra és a sport is fajsúlyosan jelen van, sőt, bevallása szerint

a színvonalas szórakoztatástól sem zárkóztak el. 

Hogy itt melyik műsorukra gondolt, nem árulta el. Tehát Farkas szerint sikerült eleget tenni az EchoTV tulajdonosa, Mészáros Lőrinc kívánságának, aki két éve azt mondta:

"szerintem több kultúra kell, több sport, több művészet kell"

a csatornára.

Farkas Boglárka az interjút azzal a mondattal zárta, hogy

"az igazgatótanácsunk elnöke, Mészárosné Kelemen Beatrix Csilla felügyelete alatt egy olyan, a szakma csúcsán lévő alkotói közösséget sikerült létrehozni, amellyel egy élvezhető, szerethető és szakmailag is minden tekintetben mércének számító csatorna jött létre. Mindannyian büszkék vagyunk erre."

A Figyelő nem kérdezett rá, a vezérigazgató pedig nem beszélt arról az ügyről, ami után áprilisban távoznia kellett az EchoTV-től Csík Zoltán igazgatósági tagnak, Czégel Pál pénzügyi vezetőnek, és Varga Lajos műszaki igazgatónak. Sajtóértesülések szerint

„pénzügyi visszásságokat állapítottak meg a többmilliárdos beruházás és műszakieszköz-beszerzés terén”.  

Kommentek

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt