A vezérigazgató szerint sikertörténet, de ismét megújul az EchoTV

politika
2018 augusztus 09., 06:30
comments 89

Egy évvel azután, hogy megújult, ismét megújul az EchoTV, mondta a Figyelőnek adott interjújában a csatorna vezérigazgatója. Farkas Boglárka szerint a változások két lépcsőben zajlanak majd:

  • szeptemberben új reggeli politikai közéleti műsort indítanak Klausmann Viktor vezetésével. Emellett egy visegrádi négyekkel foglalkozó magazint, és egy Brüsszel című uniós háttérműsort is bemutatnak.
  • A jelentősebb részt december negyedikére, a Mészáros-éra első éves születésnapjára időzítik, és addig titok.

Farkas Boglárka szerint az elmúlt egy év egy sikertörténet: olyan műsorstruktúrát sikerült kialakítani, amiben a hírek mellett a kultúra és a sport is fajsúlyosan jelen van, sőt, bevallása szerint

a színvonalas szórakoztatástól sem zárkóztak el. 

Hogy itt melyik műsorukra gondolt, nem árulta el. Tehát Farkas szerint sikerült eleget tenni az EchoTV tulajdonosa, Mészáros Lőrinc kívánságának, aki két éve azt mondta:

"szerintem több kultúra kell, több sport, több művészet kell"

a csatornára.

link Forrás

Farkas Boglárka az interjút azzal a mondattal zárta, hogy

"az igazgatótanácsunk elnöke, Mészárosné Kelemen Beatrix Csilla felügyelete alatt egy olyan, a szakma csúcsán lévő alkotói közösséget sikerült létrehozni, amellyel egy élvezhető, szerethető és szakmailag is minden tekintetben mércének számító csatorna jött létre. Mindannyian büszkék vagyunk erre."

A Figyelő nem kérdezett rá, a vezérigazgató pedig nem beszélt arról az ügyről, ami után áprilisban távoznia kellett az EchoTV-től Csík Zoltán igazgatósági tagnak, Czégel Pál pénzügyi vezetőnek, és Varga Lajos műszaki igazgatónak. Sajtóértesülések szerint

„pénzügyi visszásságokat állapítottak meg a többmilliárdos beruházás és műszakieszköz-beszerzés terén”.  

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.