Angelina Jolie gyerektartást követel Brad Pittől, ő meg azt mondja, hogy dehát házat vett nekik

A 2018-as választás titkos története 84 színes oldalon.
Megveszem

Továbbra is bíróság előtt húzódik a két világhírű színész, Angeline Jolie és Brad Pitt válása. 2005-ben jöttek össze egy filmforgatáson, 2014-ben házasodtak össze, és 2016-ban váltak el. Hat gyereket neveltek, három örökbefogadottat, és hármat, akiknek biológiailag is a szüleik.

Első körben a gyerekek elhelyezéséért pereskedtek. Már az a per is eldurvult, Angelina Jolie azzal vádolta a volt férjét, hogy előfordult, hogy bántalmazta a gyerekeket, amikor dühös volt valamiért. A bíróság ezt azonban nem látta bizonyítottnak.

Jolie és Pitt (FREDERIC J. BROWN/AFP)

Jolie most azért fordult a bírósághoz, mert Brad Pitt nem fizet tartásdíjat. Brad Pitt jogászai viszont azt mondják, hogy 1,3 millió dollárt (360 millió forintot) adott Jolienak és a gyerekeknek, hogy vegyenek maguknak egy új házat, és ezt még további 8 millió dollár (2,2 milliárd forint) kölcsönnel is kiegészítette. (BBC)

A 2018-as országgyűlési választáson elmaradt az ellenzéki összefogás, a Fidesz pedig újra kétharmados többséget szerzett. Az ide vezető titkos tárgyalásokról, és a színfalak mögött zajló belső küzdelmekről szól a MAKRO legfrissebb száma. Magyari Péter, a 444 egyik legismertebb oknyomozó újságírója hónapok át készített háttérinterjúkat a hazai politikai élet legbefolyásosabb szereplőivel, és ezek alapján keresi a választ a magyar demokrácia alapkérdésre: “Leváltható-e még választásokon a kormány?”

Megveszem a Makrót
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.