Angelina Jolie gyerektartást követel Brad Pittől, ő meg azt mondja, hogy dehát házat vett nekik

FILM
2018 augusztus 09., 08:09

Továbbra is bíróság előtt húzódik a két világhírű színész, Angeline Jolie és Brad Pitt válása. 2005-ben jöttek össze egy filmforgatáson, 2014-ben házasodtak össze, és 2016-ban váltak el. Hat gyereket neveltek, három örökbefogadottat, és hármat, akiknek biológiailag is a szüleik.

Első körben a gyerekek elhelyezéséért pereskedtek. Már az a per is eldurvult, Angelina Jolie azzal vádolta a volt férjét, hogy előfordult, hogy bántalmazta a gyerekeket, amikor dühös volt valamiért. A bíróság ezt azonban nem látta bizonyítottnak.

Jolie és Pitt (FREDERIC J. BROWN/AFP)
photo_camera Jolie és Pitt (FREDERIC J. BROWN/AFP)

Jolie most azért fordult a bírósághoz, mert Brad Pitt nem fizet tartásdíjat. Brad Pitt jogászai viszont azt mondják, hogy 1,3 millió dollárt (360 millió forintot) adott Jolienak és a gyerekeknek, hogy vegyenek maguknak egy új házat, és ezt még további 8 millió dollár (2,2 milliárd forint) kölcsönnel is kiegészítette. (BBC)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.