Egy spanyol tolvaj a Despacito énekesének adta ki magát, majd kirabolta a Despacito énekesét

Szavazz az elmúlt 7 év 7 legjobb cikkére!

Vasárnap Valenciában koncertezett Daddy Yankee Puerto Rico-i énekes. A legismertebb száma valószínűleg a Despacito, amelyet Luis Fonsi-val közösen ad elő. A koncert után maradt még a városban, egy hotelben lakott a stábjával.

Kedd este aztán, amikor nem voltak a szállodában, egy férfi besétált a hotelbe, és azt mondta a személyzetnek, ő Daddy Yankee, majd megkért egy alkalmazottat, hogy ugyan nyissa már ki neki a szobaszéfjét.

Az alkalmazott kinyitotta, a tolvaj pedig felmarkolta a széfben lévő, kétmillió eurót érő drágaköveket és gyémántokat.

Daddy Yankee (balra)

A helyi rendőrség nyomozást indított, közölték, hogy a rabló más szobákból is vitt el ékszereket és készpénzt. Ezekben a szobákban a zenész stábja szállhatott meg. A rendőrök ugyan nem nevezték meg az énekest, de a 41 éves zenész stábja megerősítette, hogy Daddy Yankee-t kirabolták. (Guardian)

Vannak olyan időszakok, amikor kulcsfontosságú, hogy mindenki gyorsan megbízható információkhoz juthasson. Mi a 444-nél minden nap ezen dolgozunk.

Amennyire tőlünk telik, igyekszünk segíteni eligazodni ebben a gyorsan változó, bizonytalan helyzetben.

De ehhez nekünk is szükségünk van a ti segítségetekre. A lap már eddig is csak a ti támogatásotokkal tudott működni, és a most következő időszakban ez várhatóan még inkább így lesz. Ahogy lelassul a gazdaság és az élet, teljesen érthető módon kevesebb lesz a hirdetés is.

Nekünk viszont most kell a legjobban teljesítenünk, amikor a legnagyobb szükségetek lehet ránk. Hogy a legpontosabb információk birtokában tudjatok döntést hozni a saját életetekről, egészségetekről, biztonságotokról.

Ezért arra kérünk, hogy ha teheted, támogasd a munkánkat. Akár néhány száz forint is számít.

Koronavírus Hírek, háttér
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.