Egy spanyol tolvaj a Despacito énekesének adta ki magát, majd kirabolta a Despacito énekesét

külföld
2018 augusztus 09., 20:12
comments 122

Vasárnap Valenciában koncertezett Daddy Yankee Puerto Rico-i énekes. A legismertebb száma valószínűleg a Despacito, amelyet Luis Fonsi-val közösen ad elő. A koncert után maradt még a városban, egy hotelben lakott a stábjával.

Kedd este aztán, amikor nem voltak a szállodában, egy férfi besétált a hotelbe, és azt mondta a személyzetnek, ő Daddy Yankee, majd megkért egy alkalmazottat, hogy ugyan nyissa már ki neki a szobaszéfjét.

Az alkalmazott kinyitotta, a tolvaj pedig felmarkolta a széfben lévő, kétmillió eurót érő drágaköveket és gyémántokat.

photo_camera Daddy Yankee (balra)

A helyi rendőrség nyomozást indított, közölték, hogy a rabló más szobákból is vitt el ékszereket és készpénzt. Ezekben a szobákban a zenész stábja szállhatott meg. A rendőrök ugyan nem nevezték meg az énekest, de a 41 éves zenész stábja megerősítette, hogy Daddy Yankee-t kirabolták. (Guardian)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.