Három olasz 114 tablettával készült a Szigetre

Még 12 millió forintot szeretnénk összegyűjteni az év végéig. Köszönjük, hogy összedobjátok. Akkor nem tartozunk majd senkinek, csak köszönettel - nektek.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság közlése szerint három olasznál kábítószert találtak, egy üzbég nő és két másik olasz, pedig drogot árult a Szigeten. Utóbbi három embert kábítószer-kereskedelem miatt gyanúsítottként hallgatták ki.

A három olasz fogyasztónál

114 különböző színű, kábítószergyanús tablettát, több százezer forint készpénzt és valutát találtak. 

A kábítószer-kereskedőktől összesen 100 tablettát, 8 tasak fehér port és 8 tasak barna kábítószergyanús anyagot foglaltak le. (MTI)

Még 12 millió forintot szeretnénk összegyűjteni az év végig
Eddig összegyűlt: 10,6 millió Forint

Egész évben sokan támogattátok a szerkesztőséget, a ti segítségetek nélkül a 444 nem tudna stabilan működni. Most év végéig még 12 millió forintot szeretnénk összegyűjteni, ezt a pénzt az újság bővítésére fordítanánk, például abban is segítene, hogy januártól két új riporterrel kezdjük az évet. Segíts, hogy a 444 bővülni tudjon!

Támogasd a 444 szerkesztőségét!
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.

Nélkületek nincs 444

Csak a 444 és a sajtószabadság ügye mellett elkötelezett olvasók támogatása teszi lehetővé, hogy alaposan tudjunk foglalkozni a legfontosabb témákkal.