Három olasz 114 tablettával készült a Szigetre

A 2018-as választás titkos története 84 színes oldalon.
Megveszem

A Budapesti Rendőr-főkapitányság közlése szerint három olasznál kábítószert találtak, egy üzbég nő és két másik olasz, pedig drogot árult a Szigeten. Utóbbi három embert kábítószer-kereskedelem miatt gyanúsítottként hallgatták ki.

A három olasz fogyasztónál

114 különböző színű, kábítószergyanús tablettát, több százezer forint készpénzt és valutát találtak. 

A kábítószer-kereskedőktől összesen 100 tablettát, 8 tasak fehér port és 8 tasak barna kábítószergyanús anyagot foglaltak le. (MTI)

Amikor az ország járványellenes intézkedésekre vár, a kormány saját hatalmának bebetonozását tartja a legfontosabbnak. Ezermilliárdos közvagyon ellopásának legalizálása, ideológiai hadviselés a szexuális kisebbségekkel szemben, a választási törvény sokadik megváltoztatása, az ellenzéki együttműködést megakadályozandó... és lesz itt még ötlet. Tavasszal a rendkívüli intézkedések bevezetésének napján megszállták az Indexet. Most mi következik? Addig támogasd a szabad sajtót, amíg lehet! Lépj be a Körbe, vagy támogasd bármekkora összeggel a 444 szerkesztőségét!

Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.