Hosszú Katinka: Az elmúlt években úgy éreztem, hogy az érzelmek csak gyengítenek, és befolyásolják a teljesítményemet. Viszont ma délután az érzelmeimmel nyertem

sport
2018 augusztus 09., 06:13
comments 52

„Ez az úszás a szívem legmélyéről jött. Meg kellett nyernem ezt a versenyt, és hihetetlenül boldog vagyok, hogy sikerült," mondta Hosszú Katinka szerdán, miután megnyerte a 200 méter vegyes számot a glasgow-i Európa-bajnokságon. Elismerte: önmagában is kihívás volt elmenni a kontinensviadalra, de szerinte

"ismét bebizonyosodott, hogy amikor versenyezni kell, akkor nagyon oda tudom tenni magam."

Hozzátette: sosem érezte magát annyira motiváltnak mint most. Az M4Sportnak a döntő után arról mesélt, hogy teljesen másképp állt fel a rajtkőre, mint az előző öt évben bármikor. 

„Majdnem robotként versenyeztem már, és tudtam pontosan, hogy mikor és mit, milyen részidőt szeretnék. Ma délután csak küzdöttem… Ez tiszta küzdés volt, a szívem húzott be az utolsó pár méteren,"

mondta. Hozzátette:

„az elmúlt években úgy éreztem, hogy az érzelmek csak gyengítenek, és befolyásolják a teljesítményemet. Viszont ma délután az érzelmeimmel nyertem."

(NemzetiSport)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.