Madártani Egyesület, Vöröskereszt, Természetvédők Szövetsége - szürreális a külföldről támogatott civil szervezetek listája

A kezdeti 32 után már 121 szervezet neve szerepel a külföldről támogatott civil szervezetek listáján a Civil Információs Portálon, írja az Mfor.hu. A hatályos törvény szerint azoknak a szervezeteknek, amiknek egy adóévben meghaladja a 7,2 millió forintot a külföldről érkezett támogatások összege, nyilatkozniuk kell. A kormánypárt eredeti szándékából, a Soros Alapítványok által támogatott civilek megbélyegzéséből, 

egy teljesen szürreális lista kerekedett.

Többek közt szerepel rajta:

  • a Vöröskereszt,
  • a Magyar Természetvédők Szövetsége,
  • a Magyar Madártani Egyesület,
  • a Magyar Máltai Szeretetszolgálat,
  • a Budapest Fesztivál Zenekar Alapítvány,
  • de még a Vetőmag Szövetség Szakmaközi Szervezet és Terméktanács is.

A független magyar sajtónak soha nem volt olyan nehéz dolga, mint a járvány alatt.

A kormány nem enged újságírókat az egészségügyi intézmények közelébe, és a járvánnyal kapcsolatos legalapvetőbb adatokat sem osztja meg a nyilvánossággal. A közmédia és a többi propaganda csatorna mindent megtesz a valós helyzet elkenéséért.

A 444-en az elénk állított akadályok ellenére is be tudjuk mutatni, hogy áll a járvány Magyarországon és a világban. A pontos számokat, aktuális trendeket bemutató grafikonjainkból, infografikáinkból több millióan tájékozódnak.

Az ezeket összegyűjtő járványadat-oldalunk az utóbbi hónapokban átvette a közszolgálati média szerepét. Olvasóinkat ezzel nem csak tájékoztatjuk, hanem segítünk nekik egészségesnek maradni, és megőrizni szeretteik egészségét is.

Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.