Letartóztatták a volt Tour de France-győztest egy prostituált elleni támadás miatt

Fotó: Guido Kirchner/dpa Picture-Alliance/AFP

Jan Ullrichet Frankfurtban tartóztatták le: a rendőrség szerint „alkohol és drogok hatása alatt” megtámadott egy prostituáltat egy luxusszállodában, miután vitatkozott vele.

A 44 éves Ullrich az egyetlen német Tour de France-győztes, még 1997-ben nyerte meg a versenyt. 

Múlt pénteken a spanyol rendőrséggel gyűlt meg a baja: akkor Mallorcán tartóztatták le, miután átugrott szomszédja kerítésén és fenyegetni kezdte. A szomszéd ráadásul a Becstelen brigantykből ismert színész,  Til Schweiger volt.

Ullrich a Bildnek azt mondta, mélyen el van keseredve, mióta elvált a feleségétől. Azt mondta, terápián kezelni drog- és alkoholproblémáját. 2013-ban beismerte, hogy vérdoppingolt, de szerinte akkoriban mindenki ezt tette. (BBC)

November végén 476 újság, rádió, tévécsatorna és internetes oldal ajándékozta oda magát nemzetstratégiai közérdekből az új fideszes médiaalapítványnak, az eddiginél is jobban a kormány felé hajlítva a magyar nyilvánosságot.

A 444 nem közpénzből működik, és szerencsére senki sem tud bennünket a Fidesznek ajándékozni.

A hosszú távú, biztos működéshez viszont a te segítségedre is szükségünk van. Idén 50 millió forintot szeretnénk olvasóinktól összegyűjteni, 36 millió már összejött, ezt nagyon köszönjük!

Hogy elérjük a kitűzött célt, kérjük támogasd rendszeresen a 444-et!

Kapcsolódó
Népszerű
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok vannak 2016. január 21-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.