Letartóztatták a volt Tour de France-győztest egy prostituált elleni támadás miatt

bűnügy
2018 augusztus 10., 12:33
comments 88
photo_camera Fotó: Guido Kirchner/dpa Picture-Alliance/AFP

Jan Ullrichet Frankfurtban tartóztatták le: a rendőrség szerint „alkohol és drogok hatása alatt” megtámadott egy prostituáltat egy luxusszállodában, miután vitatkozott vele.

A 44 éves Ullrich az egyetlen német Tour de France-győztes, még 1997-ben nyerte meg a versenyt. 

Múlt pénteken a spanyol rendőrséggel gyűlt meg a baja: akkor Mallorcán tartóztatták le, miután átugrott szomszédja kerítésén és fenyegetni kezdte. A szomszéd ráadásul a Becstelen brigantykből ismert színész,  Til Schweiger volt.

Ullrich a Bildnek azt mondta, mélyen el van keseredve, mióta elvált a feleségétől. Azt mondta, terápián kezelni drog- és alkoholproblémáját. 2013-ban beismerte, hogy vérdoppingolt, de szerinte akkoriban mindenki ezt tette. (BBC)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.