Meghalt a nő, akibe belecsapott a villám a gyenesdiási strandon

2018 augusztus 10., péntek 7:58
45

A szombathelyi kórházban meghalt az a nő, akit férjével és lányával együtt múlt pénteken villám sújtott a gyenesdiási strandonírta meg a vaol.hu, ami úgy tudja, egy celldömölki családot ért közvetlenül villámcsapás.

Két sérültet a helyszínen újra kellett éleszteni, az anyát, aki a legsúlyosabb állapotban volt, mentőhelikopterrel a szombathelyi Markusovszky Egyetemi Oktatókórházba vitték, de a napokban belehalt a sérüléseibe.

Az eset múlt pénteken történt Gyenesdiáson, ahol a hirtelen kitörő viharban egy fa alatt álló emberekbe csapott a villám. A három, közvetlenül villámsújtotta emberen kívül egy negyedik sérült is kórházba került, a fiatal német nő elesett, és emiatt szenvedett könnyebb sérüléseket, de másnap el is hagyhatta a Keszthelyi Kórházat.

A múlt hét végén hazatérhetett a celldömölki család lánya, aki a villámcsapástól könnyebb sérüléseket szenvedett. Az édesapját – akit a helyszínen újra kellett éleszteni – Keszthelyről Zalaegerszegre, a Zala Megyei Szent Rafael Kórház kardiológiai osztályára szállították a hét végén, de az MTI szerint azóta ő is hazamehetett.

Kommentek

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt