29 gramm füvet és öt ekit találtak három szigetelő hollandnál

Még 12 millió forintot szeretnénk összegyűjteni az év végéig. Köszönjük, hogy összedobjátok. Akkor nem tartozunk majd senkinek, csak köszönettel - nektek.

"Felfigyeltek" a rendőrök három férfira, mint később kiderült, hollandokra, a Hajógyári-szigeten. És ha már "felfigyeltek" rájuk, át is vizsgálták ruházatukat. A motozás során az egyikük övtáskájába "rejtve" 26 gramm "kábítószergyanús növényi származékot" találtak. Aki látott már az életében övtáskát, és van fogalma arról, hogy 26 gramm fűnek mekkora a térfogata, az sejtheti, hogy mennyire volt "rejtve" a cucc.

A másik két hollandnál összesen három gramm "zöld növényi törmeléket+ és öt "kábítószergyanús tablettát" találtak.

A hollandokat "elfogták, előállították a III. kerületi Rendőrkapitányságra és kábítószer birtoklása miatt gyanúsítottként hallgatták ki" - írja a Police.hu.

Még 12 millió forintot szeretnénk összegyűjteni az év végig
Eddig összegyűlt: 5,7 millió Forint

Egész évben sokan támogattátok a szerkesztőséget, a ti segítségetek nélkül a 444 nem tudna stabilan működni. Most év végéig még 12 millió forintot szeretnénk összegyűjteni, ezt a pénzt az újság bővítésére fordítanánk, például abban is segítene, hogy januártól két új riporterrel kezdjük az évet. Segíts, hogy a 444 bővülni tudjon!

Támogasd a 444 szerkesztőségét!
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.