Hatalmas áradások pusztítanak a turisták körében is népszerű indiai Keralában

37 ember meghalt, 36000-et pedig ki kellett telepíteni India turisták körében a homokos strandjai miatt rendkívül népszerű Kerala államában. Hatalmas áradások pusztítanak az államban, amiket a nagy esőzések okoznak.

Keralában, ahol minden évben megjön a monszun, általában fel vannak erre készülve, de idén olyan mennyiségű csapadék zúdult le, hogy a direkt erre kialakított vésztározók rendkívül gyorsan megteltek. A tározók gátjának védelmében 27 zsilipet is meg kellett nyitni - köztük olyat is, amit 26 éve nyitottak ki utoljára.

"Államunk példátlan árvízi pusztítás közepette van" - közölte a Twitteren az állam első minisztere, Pinarayi Vijayan. "A felfordulás mérhetetlen szenvedést és pusztítást hozott. Sok életet vesztettünk. Több száz otthon semmisült meg teljesen" - írta, majd az India minden részéről érkező mentőalakulatok munkáját dicsérte. (Via The Guardian)

November végén 476 újság, rádió, tévécsatorna és internetes oldal ajándékozta oda magát nemzetstratégiai közérdekből az új fideszes médiaalapítványnak, az eddiginél is jobban a kormány felé hajlítva a magyar nyilvánosságot.

A 444 nem közpénzből működik, és szerencsére senki sem tud bennünket a Fidesznek ajándékozni.

A hosszú távú, biztos működéshez viszont a te segítségedre is szükségünk van. Idén 50 millió forintot szeretnénk olvasóinktól összegyűjteni, 36 millió már összejött, ezt nagyon köszönjük!

Hogy elérjük a kitűzött célt, kérjük támogasd rendszeresen a 444-et!

Népszerű
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok vannak 2016. január 21-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.