Irgalmatlan nagy gólokkal indult be a nemzetközi fociszezon

futball
2018 augusztus 12., 13:50

A nagy európai ligák közül még csak az angol rajtolt el, de az olasz, a spanyol és a német topcsapatok is már a felkészülés utolsó szakaszában vannak a kezdődő 2018-2019-es szezon előtt és már éles meccseken edződnek. 

A spanyol Atlético és az olasz Inter a madridi Metropolitanóban vívták utolsó felkészülési meccsüket, ahol a 31. percben az Inter nemrég igazolt argentin csatára, az alig 20 éves Lautaro Martinez (a szintén a szezon előtt érkezett Kwadwo Asamoah beadásából) lőtt bődületes gólt. Nyert is vele az Inter: 

link Forrás

A japánoknál már a harmadik fordulót rendezték a hét végén, és a Barcelonától a  Vissel Kobe csapatához érkezett 34 éves Andrés Iniesta első gólja is elég emlékezetesre sikerült. A spanyol a Júbilo Iwata elleni meccsen a 15. percében lőtt csodálatos gólt, miután elhúzta a védő és a kapus mellett is a labdát a német Lukas Podolski tökéletes gólpassza után. A vége 2-1 lett: 

link Forrás

A harmadik versenyző az orosz premier ligából jelentkezett be, ahol szintén a harmadik fordulóban járnak a csapatok. Az Index vette észre, hogy káprázatos góllal szerzett vezetést az 54. percben az Ural és a Dinamo Moszkva ellen a román Eric Bicfalvi révén. A 30 éves játékosnak ez volt a második gólja a szezonban, és valószínűleg a legszebb. A meccset végül döntetlenre adta az Ural és kieső helyen állnak:

link Forrás

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.