Késelésbe torkollt a kávai utcabál

bűnügy
2018 augusztus 12., 03:36
comments 88
photo_camera A tetthely. Fotó: Rendőrség - közkincs

Eddig tisztázatlan körülmények között késelt halálra egy kávai férfit egy szintén helyi, 49 éves férfi. A rendőrség tájékoztatása szerint a településen nyilvános rendezvényt tartottak, ezen keveredett szóváltásba a tettes az áldozatával.

A megkéselt áldozat olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy a kórházba szállítás közben életét vesztette. A rendőrök a gyanúsítottat már a helyszínen elfogták. A monori rendőrkapitányságra állították elő, ahol meg is kezdték kihallgatását. (Via Police.hu)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.