Tömegkarambol miatt teljes útlezárás van az M0-áson

Baleset miatt teljes útlezárás van az M0-ás autóúton Dunaharasztinál - közölte a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság a rendőrség honlapjával vasárnap délután. 

Valóságos tömegkarambol történt: a tájékoztatás szerint eddig tisztázatlan okból vasárnap délután 15 óra előtt az M0-ás autóúton Dunaharaszti térségében három személygépkocsi, egy teherautó és egy motoros ütközött össze. 

A balesetben a motoros sérült meg. A helyszínelés és műszaki mentés idejére az M0-ás autóútnak ezt a szakaszát teljes szélességében lezárták, kerülni a szigetszentmiklósi lehajtó felé lehet.

Időközben megszűnt a korlátozás az M7-esen, ahol szintén baleset miatt lassult a haladás Balatonról Budapest felé. 

Az MTI este 18.30 magasságában azt írta, a pest megyei rendőrök befejezték a helyszínelést, újra járható az M0-ás autóút Dunaharasztinál. (police.hu)

A független magyar sajtónak soha nem volt olyan nehéz dolga, mint a járvány alatt.

A kormány nem enged újságírókat az egészségügyi intézmények közelébe, és a járvánnyal kapcsolatos legalapvetőbb adatokat sem osztja meg a nyilvánossággal. A közmédia és a többi propaganda csatorna mindent megtesz a valós helyzet elkenéséért.

A 444-en az elénk állított akadályok ellenére is be tudjuk mutatni, hogy áll a járvány Magyarországon és a világban. A pontos számokat, aktuális trendeket bemutató grafikonjainkból, infografikáinkból több millióan tájékozódnak.

Az ezeket összegyűjtő járványadat-oldalunk az utóbbi hónapokban átvette a közszolgálati média szerepét. Olvasóinkat ezzel nem csak tájékoztatjuk, hanem segítünk nekik egészségesnek maradni, és megőrizni szeretteik egészségét is.

Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.