Tömegkarambol miatt teljes útlezárás van az M0-áson

baleset
2018 augusztus 12., 13:01
comments 58

Baleset miatt teljes útlezárás van az M0-ás autóúton Dunaharasztinál - közölte a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság a rendőrség honlapjával vasárnap délután. 

Valóságos tömegkarambol történt: a tájékoztatás szerint eddig tisztázatlan okból vasárnap délután 15 óra előtt az M0-ás autóúton Dunaharaszti térségében három személygépkocsi, egy teherautó és egy motoros ütközött össze. 

A balesetben a motoros sérült meg. A helyszínelés és műszaki mentés idejére az M0-ás autóútnak ezt a szakaszát teljes szélességében lezárták, kerülni a szigetszentmiklósi lehajtó felé lehet.

Időközben megszűnt a korlátozás az M7-esen, ahol szintén baleset miatt lassult a haladás Balatonról Budapest felé. 

Az MTI este 18.30 magasságában azt írta, a pest megyei rendőrök befejezték a helyszínelést, újra járható az M0-ás autóút Dunaharasztinál. (police.hu)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.