Tömegkarambol miatt teljes útlezárás van az M0-áson

A 2018-as választás titkos története 84 színes oldalon.
Megveszem

Baleset miatt teljes útlezárás van az M0-ás autóúton Dunaharasztinál - közölte a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság a rendőrség honlapjával vasárnap délután. 

Valóságos tömegkarambol történt: a tájékoztatás szerint eddig tisztázatlan okból vasárnap délután 15 óra előtt az M0-ás autóúton Dunaharaszti térségében három személygépkocsi, egy teherautó és egy motoros ütközött össze. 

A balesetben a motoros sérült meg. A helyszínelés és műszaki mentés idejére az M0-ás autóútnak ezt a szakaszát teljes szélességében lezárták, kerülni a szigetszentmiklósi lehajtó felé lehet.

Időközben megszűnt a korlátozás az M7-esen, ahol szintén baleset miatt lassult a haladás Balatonról Budapest felé. 

Az MTI este 18.30 magasságában azt írta, a pest megyei rendőrök befejezték a helyszínelést, újra járható az M0-ás autóút Dunaharasztinál. (police.hu)

Amikor az ország járványellenes intézkedésekre vár, a kormány saját hatalmának bebetonozását tartja a legfontosabbnak. Ezermilliárdos közvagyon ellopásának legalizálása, ideológiai hadviselés a szexuális kisebbségekkel szemben, a választási törvény sokadik megváltoztatása, az ellenzéki együttműködést megakadályozandó... és lesz itt még ötlet. Tavasszal a rendkívüli intézkedések bevezetésének napján megszállták az Indexet. Most mi következik? Addig támogasd a szabad sajtót, amíg lehet! Lépj be a Körbe, vagy támogasd bármekkora összeggel a 444 szerkesztőségét!

Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.