Intenzív osztályon ápolják a brazil Ronaldót

Fotó: COOLMedia/NurPhoto

Mellkasi panaszok miatt fordult orvoshoz az egykori aranylabdás brazil Ronaldo pénteken a spanyolországi Ibiza szigetén. 

A 41 éves világbajnokot a Can Misses Hospital orvosai megfigyelésre kórházban tartották, miután első hírek szerint tüdőgyulladást állapítottak meg nála. Ronaldo ezután kérte, hogy engedjék el, és még péntek éjjel további kezelésre jelentkezett a Nuestra Señora del Rosario Polyclinic magánkórházban. 

A Marca szerint a játékos állapotát az orvosoknak sikerült stabilizálniuk, de továbbra is intenzív osztályon kezelik. 

A játékos viszont a Twitteren jelezte, hogy szerencsére nincs nagy baj, csak egy masszívabb influenzával kezelik, és várhatóan már a hétvégén haza is engedik.

Ronaldónak, aki korábban a Barcelona és a Real Madrid játékosa is volt, nyaralója van Ibizán, és néhány napja érkezett a szigetre, hogy pihenjen pár napot. 

A kétszeres aranylabdás csatár 2011-ben vonult vissza az aktív játéktól, azóta pajzsmirigy-problémái miatt visszatérően túlsúllyal küzdött. (Telegraph / Marca)

Népszerű
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok vannak 2016. január 21-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.