Úristen, Kanye West tök normális volt, pedig akár pöcsfej is lehetett volna!

Drámai csend telepedett Jimmy Kimmel stúdiójára, amikor csütörtök esti műsorában feltett egy keményebb kérdést Kanye Westnek. West, aki 2005-ben még azt mondta, hogy szerinte George W. Busht "nem érdeklik a feketék", Trump lelkes támogatója. Kimmel ezért megkérdezte tőle, hogy

mégis miért gondolja, hogy Donald Trumpot érdeklik a feketék, vagy egyáltalán, bárki?

West néma maradt, Kimmel pedig néhány másodpercnyi hallgatás után azt javasolta, hogy akkor most jöjjenek a reklámok.

West nem arról ismert, hogy az ilyen szituációkat jól kezelné a Twitteren, de most meglepően összeszedett és visszafogott posztokban magyarázta el, hogy szerinte mi történt.

"Remek volt Jimmy Kimmelnél, jó párbeszédet folytattunk. Most meg azt olvasom, hogy lefagyasztott az egyik kérdés. Tisztázzuk ezt a clickbaitet. Nem fagytam le, csak nem volt lehetőségem válaszolni. Ez fontos kérdés volt, így elgondolkodtam rajta, eközben jött a reklámszünet" - írta, hozzátéve, hogy az interjú két, ellentétes álláspontot képviselő ember civilizált párbeszéde volt.

Kimmel amúgy az interjú során valóban nem bújt ki a kérdések alól. Kimmel kérdésére, hogy miért Donald Trumpot támogatta, azt mondta, hogy nem akart megfelelni a rá nehezedő nyomásnak. Szerinte rá akartak tukmálni egy jelöltet, csak mert zenész és afroamerikai, és mert az az általános felfogás, hogy "a feketék csak demokraták lehetnek". (Via BBC)

Népszerű
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok vannak 2016. január 21-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.