Úristen, Kanye West tök normális volt, pedig akár pöcsfej is lehetett volna!

külföld
2018 augusztus 12., 07:58
comments 68

Drámai csend telepedett Jimmy Kimmel stúdiójára, amikor csütörtök esti műsorában feltett egy keményebb kérdést Kanye Westnek. West, aki 2005-ben még azt mondta, hogy szerinte George W. Busht "nem érdeklik a feketék", Trump lelkes támogatója. Kimmel ezért megkérdezte tőle, hogy

mégis miért gondolja, hogy Donald Trumpot érdeklik a feketék, vagy egyáltalán, bárki?

West néma maradt, Kimmel pedig néhány másodpercnyi hallgatás után azt javasolta, hogy akkor most jöjjenek a reklámok.

West nem arról ismert, hogy az ilyen szituációkat jól kezelné a Twitteren, de most meglepően összeszedett és visszafogott posztokban magyarázta el, hogy szerinte mi történt.

link Forrás
link Forrás

"Remek volt Jimmy Kimmelnél, jó párbeszédet folytattunk. Most meg azt olvasom, hogy lefagyasztott az egyik kérdés. Tisztázzuk ezt a clickbaitet. Nem fagytam le, csak nem volt lehetőségem válaszolni. Ez fontos kérdés volt, így elgondolkodtam rajta, eközben jött a reklámszünet" - írta, hozzátéve, hogy az interjú két, ellentétes álláspontot képviselő ember civilizált párbeszéde volt.

link Forrás

Kimmel amúgy az interjú során valóban nem bújt ki a kérdések alól. Kimmel kérdésére, hogy miért Donald Trumpot támogatta, azt mondta, hogy nem akart megfelelni a rá nehezedő nyomásnak. Szerinte rá akartak tukmálni egy jelöltet, csak mert zenész és afroamerikai, és mert az az általános felfogás, hogy "a feketék csak demokraták lehetnek". (Via BBC)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.