Találtak egy droglabort Kőbánya mélyén, benne nyolcvanmillió forintnyi kokainnal

bűnügy
2018 augusztus 13., 11:41
comments 125

Nyolcvanmillió forint értékű kokainra bukkantak a nyomozók egy kőbányai droglaborban - közölte az Országos Rendőr-főkapitányság (ORFK) kommunikációs szolgálata.

link Forrás

A labort működtető 55 éves Budapesti férfit kábítószer-kereskedelemmel gyanúsítják, őrizetbe vették, és javasolták a letartóztatását.

A nyomozás adatai szerint a gyanúsított több hónapja terjesztette a fővárosban a drogot, amelyet egy X. kerületi bérleményben kialakított laboratóriumban kevert. Különféle vegyszerekkel fokozta a kokain hatását.

A nyomozók szombaton délután a kokain eladása közben érték tetten a férfit és vásárlóját. Házkutatást tartottak az általa bérelt kőbányai helyiségben, ahol egy jól felszerelt droglabort találtak.

link Forrás

A lefoglalt kábítószer feketepiaci értéke körülbelül 80 millió forint. (MTI)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.