A Magyar Nemzeti Bank közleménye: Semmilyen hiedelem vagy számmisztika nem befolyásolja a szakmai munkát

Még 12 millió forintot szeretnénk összegyűjteni az év végéig. Köszönjük, hogy összedobjátok. Akkor nem tartozunk majd senkinek, csak köszönettel - nektek.

Matolcsy György irtózik a 8-as számtól, ennek újabb bizonyítéka, hogy nem festették fel a Magyar Nemzeti Bank Szabadság téri székházánál a parkolószámok közé, egyszerűen kihagyták. A 7-es után, csak a felirat, majd a 9-es következik, írta a 24.hu. Az Atv.hu érdeklődésére a Magyar Nemzeti Bank kommunikációs osztálya azt a választ küldte, hogy szerintük a 24.hu cikke valótlanságokat tartalmaz, és 

semmilyen hiedelem, vagy számmisztika nem befolyásolja a jegybank szakmai munkáját.

És akkor miért hiányzik a nyolcas szám a parkolóból? Majd később felfestik, válaszolták. 

Még 12 millió forintot szeretnénk összegyűjteni az év végig
Eddig összegyűlt: 11,5 millió Forint

Egész évben sokan támogattátok a szerkesztőséget, a ti segítségetek nélkül a 444 nem tudna stabilan működni. Most év végéig még 12 millió forintot szeretnénk összegyűjteni, ezt a pénzt az újság bővítésére fordítanánk, például abban is segítene, hogy januártól két új riporterrel kezdjük az évet. Segíts, hogy a 444 bővülni tudjon!

Támogasd a 444 szerkesztőségét!
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.

Nélkületek nincs 444

Csak a 444 és a sajtószabadság ügye mellett elkötelezett olvasók támogatása teszi lehetővé, hogy alaposan tudjunk foglalkozni a legfontosabb témákkal.