Egy Louis Vuitton-modell meggyilkolta riválisát, aki sikeresebb volt nála

Ítélet született egy januári gyilkosság ügyében: a 24 éves modell, George Koh két barátjával együtt meggyilkolta a szintén modell, 25 éves Harry Uzokát. A gyilkosságot heves Instagram-harc előzte meg.

Uzokát szíven szúrták Nyugat-Londonban, az utcán halt meg. Azért találkoztak, hogy rendezzék konfliktusukat, ami korábban leginkább a közösségi médiában zajlott. Koh azt terjesztette, hogy lefeküdt Uzoka barátnőjével.

George Koh

Az ügyész szerint Koh megszállottan irigyelte a nála sikeresebb Uzokát. Sok mindenben megpróbálta utánozni is. Uzoka a GQ, a Mercedes és a Zara modellje volt, Koh pedig a Loius Vuittoné. A bíróság előtt többen is beszéltek arról, hogy Koh terjesztette a történetet arról, hogy „lenyúlta Uzoka nőjét” - de volt, aki azt is elmesélte, hogy Uzoka megmutatta neki, Koh milyen bocsánatkérő üzeneteket küldött neki instán. Uzoka aztán többször is azt üzente neki, hogy álljon le az utánzással.

A találkozóra mindketten felfegyverezve, és társaságban mentek, de míg Uzoka a lakótársát egy súlyzót vitt magával, Koh két társát és két kést is vitt. A két társ közül az egyiket gyilkosságért, a másikat emberölésért ítélték el. Koh tagadta a gyilkosságot, azt mondja, Uzoka és lakótársa támadtak rá, ők csak védekeztek. (Guardian/NYPost)

Népszerű
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok vannak 2016. január 21-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.