Gulyás szerint a közigazgatásban dolgozók 15-20 százalékától válna meg a kormány

Új fejezet kezdődik a 444 életében.
Érdekel

A keddi Kormányinfón jelentette be Gulyás Gergely Miniszterelnökséget vezető a kormány legújabb bürokrácia-csökkentő intézkedését, ami szerint a közeljövőben 

a központi közigazgatásban, vagyis a minisztériumokban és a kapcsolódó intézményekben 15-20 százalékos leépítés várható.

Az Mfor.hu beszámolója szerint konkrét döntés még nincs. A Szakszervezetek Együttműködési Fórumának elnöke szerint 

nem átgondolt, nem előkészített és nem egyeztetett a bejelentés.

Földiák András szerint előbb a teljes közszolgálat és ezen belül a központi közigazgatás szakszerű áttekintésére volna szükség. Csak azután lehetne feltárni a problémákat, amik vége akár leépítések is lehetnek.

Olvastátok, láttátok, hogy milyen világ lett itt. A járvány miatt fogynak a reklámok, a kormány miatt fogynak az újságok. Ebben a helyzetben a mi jövőnk is bizonytalanabbá vált, mint az elmúlt 7 évben bármikor. Ha folytatni akarjuk, akkor új fejezetet kell nyitnunk a 444 történetében.

Mi kitartóan mutatjuk, hogy milyen világ van. A szűkülő magyar nyilvánosság miatt most még fontosabb, hogy maradjon Magyarországon megbízható hírforrás. Olyan újságírók, akik megírják az igazat. Ehhez viszont - a ti segítségetekkel - változnunk kell.

Lépj a Körön belülre, regisztrálj, és járulj hozzá az újság működéséhez, cserébe még jobb, erősebb, nagyobb 444-et kapsz!

Koronavírus Hírek, háttér
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.