Hollik: A Fidesz támogatja a genderszak megszüntetését, mert nem fér bele a keresztény értékrendbe

politika
2018 augusztus 14., 02:22
comments 573
link Forrás

Támogatja a Fidesz–KDNP-frakciószövetség a kormány lépését, hogy megszüntessék a genderszakot, mondta Hollik István a Hír tévében. A Fidesz-frakció szóvivője szerint 

„a társadalmi nemek tanulmánya nem fér bele a keresztény értékrendbe”.

Hollik azt mondta:

„Nem kell szakértőnek vagy hozzáértőnek lenni ahhoz, hogy belássuk, hogy genderológusok iránti munkaerő-piaci kereslet igen csak csekély. A másik pedig az nem egy titkolt cél, hogy Magyarországon valóban egy kereszténydemokrata országot hozzunk létre, amely egyébként a normalitást és a keresztény értékeken alapuló életet és értékeket védi. Na most az a helyzet, hogy a társadalmi nemek gondolata, ami nem egy tudomány, hanem egy ideológia, ráadásul szorosan köthető a liberális ideológiához, az azt gondolom, hogy ebbe nem fér bele”. (Hír tv)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.