Megunta a várakozást, felgyújtotta a kórházat

külföld
2018 augusztus 14., 19:49

Nem bírta türelemmel a várakozást egy 51 éves nő a  tenerifei Nuestra Senora de Candelaria kórházban hétfő este. Előbb hangosan elégedetlenkedett, majd megnyitott egy folyosón lévő oxigénpalackot, elővette öngyújtóját, és meggyújtotta azt. A beszámolók szerint maga a nő is meglepődött azon, hogy

a palack felrobbant, és tűz keletkezett.

A Santa Cruz de Tenerife városában lévő kórház teljes sürgősségi részlegét és néhány felette található helyiséget evakuálni kellett, több mint 160 embert, köztük tíz gyereket. Szerencsére egyetlen beteg állapota sem rosszabbodott az akció alatt. A tűzoltóknak két óra alatt sikerült megfékezni a lángokat, a kórház több helyisége teljesen kiégett.

Az 51 éves nő még a helyszínen feladta magát a rendőröknek. 

link Forrás
link Forrás


Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.