Leszakadt a frissen felújított terem álmennyezete az óvodában

Leszakadt a frissen felújított csorvási óvoda egyik termének álmennyezete még pénteken, számolt be az RTL Klub Híradója. Csak az óvónőknek köszönhető, hogy nem lett nagy baj, számolt be a Békés megyei település polgármestere. Baráth Lajos szerint 

mikor meghallották az első recsegéseket, azonnal felébresztették a délutáni pihenőjüket töltő gyerekeket, és kivitték őket a teremből. Tíz perccel később leszakadt a több száz kilós szerkezet. 

A polgármester szerint a felújítást végző cég egyik alvállalkozója hibázott, a kelletténél gyengébb rögzítővel szerelték az álmennyezetet. Az óvodásokat ideiglenesen az iskolában helyezték el.

Hogy legyen, aki a következő polgármesterről is elmondja az igazat

A kormánymédia százmilliárdokból próbál túlharsogni minden kritikus hangot az országban, amikor pedig választás közeledik, felismerhetetlenre hajlítják a valóságot. Ha szerinted fontos, hogy valódi híreket is lehessen olvasni, akkor támogasd rendszeresen a 444 szerkesztőségét!

Egyszeri bankkártyás támogatás

Havi rendszeres támogatás (PayPal)

További támogatási lehetőségek.

Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok vannak 2016. január 21-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.