Saját házának vezetett egy repülőt egy amerikai férfi, miközben családja otthon volt

Saját házának vezetett egy kisrepülőgépet egy férfi a Utah állambeli Paysonban. A rendőrség szerint így akarta megölni magát és családtagjait.

A 47 éves Duane Youd egy bérelt Cessna sportrepülőgépet vezetett neki a háznak, miközben ott volt a felesége és a felnőtt fia is. Youd szörnyethalt, családtagjai azonban sértetlenek maradtak. 

A férfit pár órával az eset előtt helyezték feltételesen, óvadék ellenében szabadlábra, miután előző nap családon belüli erőszak miatt letartóztatták. 

Noemi Sandoval rendőrhadnagy a Salt Lake Cityben megjelenő The Desert News című lapnak azt mondta: mivel Youd gyakorlott pilóta volt - teherszállító gépeket vezetett -, a rendőrség szerint nem baleset történt, hanem szándékosan irányította a Cessnát a háznak. (MTI/ABC4Utah)

Hogy legyen, aki a következő polgármesterről is elmondja az igazat

A kormánymédia százmilliárdokból próbál túlharsogni minden kritikus hangot az országban, amikor pedig választás közeledik, felismerhetetlenre hajlítják a valóságot. Ha szerinted fontos, hogy valódi híreket is lehessen olvasni, akkor támogasd rendszeresen a 444 szerkesztőségét!

Egyszeri bankkártyás támogatás

Havi rendszeres támogatás (PayPal)

További támogatási lehetőségek.

Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok vannak 2016. január 21-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.