Semjén Zsolt: Senki nem akar genderológust foglalkoztatni, következésképpen képezni sem kell

A 2018-as választás titkos története 84 színes oldalon.
Megveszem

Nem szerepelt a szerdai kormányülés témái közt a magyarországi genderképzés ügye, írja az Atv.hu. A portál kérdésére Semjén Zsolt kijelentette: 

„senki nem akar gengerológust foglalkoztatni, következésképpen képezni sem kell”.

A miniszterelnök-helyettes szerint egyenes képtelenség a társadalmi nem definíciója is. Hozzátette: „vannak dolgok, amik egész egyszerűen biológiailag determináltak, ilyen a nem kérdése is, az hogy valaki nő vagy férfi, egy biológiai tény”.

Semjén szerint a gender nem tudomány, hanem ideológia, 

így semmi keresnivalója az egyetemeken.

Amikor az ország járványellenes intézkedésekre vár, a kormány saját hatalmának bebetonozását tartja a legfontosabbnak. Ezermilliárdos közvagyon ellopásának legalizálása, ideológiai hadviselés a szexuális kisebbségekkel szemben, a választási törvény sokadik megváltoztatása, az ellenzéki együttműködést megakadályozandó... és lesz itt még ötlet. Tavasszal a rendkívüli intézkedések bevezetésének napján megszállták az Indexet. Most mi következik? Addig támogasd a szabad sajtót, amíg lehet! Lépj be a Körbe, vagy támogasd bármekkora összeggel a 444 szerkesztőségét!

Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.