Semjén Zsolt: Senki nem akar genderológust foglalkoztatni, következésképpen képezni sem kell

Nem szerepelt a szerdai kormányülés témái közt a magyarországi genderképzés ügye, írja az Atv.hu. A portál kérdésére Semjén Zsolt kijelentette: 

„senki nem akar gengerológust foglalkoztatni, következésképpen képezni sem kell”.

A miniszterelnök-helyettes szerint egyenes képtelenség a társadalmi nem definíciója is. Hozzátette: „vannak dolgok, amik egész egyszerűen biológiailag determináltak, ilyen a nem kérdése is, az hogy valaki nő vagy férfi, egy biológiai tény”.

Semjén szerint a gender nem tudomány, hanem ideológia, 

így semmi keresnivalója az egyetemeken.

A független magyar sajtónak soha nem volt olyan nehéz dolga, mint a járvány alatt.

A kormány nem enged újságírókat az egészségügyi intézmények közelébe, és a járvánnyal kapcsolatos legalapvetőbb adatokat sem osztja meg a nyilvánossággal. A közmédia és a többi propaganda csatorna mindent megtesz a valós helyzet elkenéséért.

A 444-en az elénk állított akadályok ellenére is be tudjuk mutatni, hogy áll a járvány Magyarországon és a világban. A pontos számokat, aktuális trendeket bemutató grafikonjainkból, infografikáinkból több millióan tájékozódnak.

Az ezeket összegyűjtő járványadat-oldalunk az utóbbi hónapokban átvette a közszolgálati média szerepét. Olvasóinkat ezzel nem csak tájékoztatjuk, hanem segítünk nekik egészségesnek maradni, és megőrizni szeretteik egészségét is.

Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.