Továbbjutott a Vidi, az AEK Athénnal játszhat a BL-csoportkörért, az Európa-liga pedig biztos

Szavazz az elmúlt 7 év 7 legjobb cikkére!
A fehérvári Kovács István (b) és Anders Christiansen, a Malmö játékosa.Fotó: Illyés Tibor/MTI/MTVA

BL-selejtező Felcsúton, a Pancho Arénában (mivel a fehérvári stadion még épül): Mol -Vidi–FF Malmö 0:0.

Mivel az első mérkőzésen, Malmöben 1:1 volt az eredmény, idegenben rúgott góllal a magyar csapat jutott tovább.

A meccset egyébként végig a svédek irányították, de így is a Vidi állt közelebb a győzelemhez, mivel a 67. percben a svéd kapus elhúzta a Lazovic labdájával kiugró Nego lábát, és 11-eshez jutott a fehérvári csapat. Lazovic azonban kihagyta a büntetőt.

A következő körben az AEK Athén lesz a Vidi ellenfele, miután a görögök haazai pályán 2:1-re legyőzték a skót Celtic Glasgowt. Ha az AEK-en is túljut a Fehérvár, akkor a BL csoportkörébe jut, ha nem, akkor az Európa-liga főtbláján próbálkozhat. 

Vannak olyan időszakok, amikor kulcsfontosságú, hogy mindenki gyorsan megbízható információkhoz juthasson. Mi a 444-nél minden nap ezen dolgozunk.

Amennyire tőlünk telik, igyekszünk segíteni eligazodni ebben a gyorsan változó, bizonytalan helyzetben.

De ehhez nekünk is szükségünk van a ti segítségetekre. A lap már eddig is csak a ti támogatásotokkal tudott működni, és a most következő időszakban ez várhatóan még inkább így lesz. Ahogy lelassul a gazdaság és az élet, teljesen érthető módon kevesebb lesz a hirdetés is.

Nekünk viszont most kell a legjobban teljesítenünk, amikor a legnagyobb szükségetek lehet ránk. Hogy a legpontosabb információk birtokában tudjatok döntést hozni a saját életetekről, egészségetekről, biztonságotokról.

Ezért arra kérünk, hogy ha teheted, támogasd a munkánkat. Akár néhány száz forint is számít.

Koronavírus Hírek, háttér
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.