Továbbjutott a Vidi, az AEK Athénnal játszhat a BL-csoportkörért, az Európa-liga pedig biztos

futball
2018 augusztus 14., 18:14
A fehérvári Kovács István (b) és Anders Christiansen, a Malmö játékosa.
photo_camera A fehérvári Kovács István (b) és Anders Christiansen, a Malmö játékosa. Fotó: Illyés Tibor/MTI/MTVA

BL-selejtező Felcsúton, a Pancho Arénában (mivel a fehérvári stadion még épül): Mol -Vidi–FF Malmö 0:0.

Mivel az első mérkőzésen, Malmöben 1:1 volt az eredmény, idegenben rúgott góllal a magyar csapat jutott tovább.

A meccset egyébként végig a svédek irányították, de így is a Vidi állt közelebb a győzelemhez, mivel a 67. percben a svéd kapus elhúzta a Lazovic labdájával kiugró Nego lábát, és 11-eshez jutott a fehérvári csapat. Lazovic azonban kihagyta a büntetőt.

link Forrás

A következő körben az AEK Athén lesz a Vidi ellenfele, miután a görögök haazai pályán 2:1-re legyőzték a skót Celtic Glasgowt. Ha az AEK-en is túljut a Fehérvár, akkor a BL csoportkörébe jut, ha nem, akkor az Európa-liga főtbláján próbálkozhat. 

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.