Továbbjutott a Vidi, az AEK Athénnal játszhat a BL-csoportkörért, az Európa-liga pedig biztos

Még 12 millió forintot szeretnénk összegyűjteni az év végéig. Köszönjük, hogy összedobjátok. Akkor nem tartozunk majd senkinek, csak köszönettel - nektek.

A fehérvári Kovács István (b) és Anders Christiansen, a Malmö játékosa.Fotó: Illyés Tibor/MTI/MTVA

BL-selejtező Felcsúton, a Pancho Arénában (mivel a fehérvári stadion még épül): Mol -Vidi–FF Malmö 0:0.

Mivel az első mérkőzésen, Malmöben 1:1 volt az eredmény, idegenben rúgott góllal a magyar csapat jutott tovább.

A meccset egyébként végig a svédek irányították, de így is a Vidi állt közelebb a győzelemhez, mivel a 67. percben a svéd kapus elhúzta a Lazovic labdájával kiugró Nego lábát, és 11-eshez jutott a fehérvári csapat. Lazovic azonban kihagyta a büntetőt.

A következő körben az AEK Athén lesz a Vidi ellenfele, miután a görögök haazai pályán 2:1-re legyőzték a skót Celtic Glasgowt. Ha az AEK-en is túljut a Fehérvár, akkor a BL csoportkörébe jut, ha nem, akkor az Európa-liga főtbláján próbálkozhat. 

Még 12 millió forintot szeretnénk összegyűjteni az év végig
Eddig összegyűlt: 5,7 millió Forint

Egész évben sokan támogattátok a szerkesztőséget, a ti segítségetek nélkül a 444 nem tudna stabilan működni. Most év végéig még 12 millió forintot szeretnénk összegyűjteni, ezt a pénzt az újság bővítésére fordítanánk, például abban is segítene, hogy januártól két új riporterrel kezdjük az évet. Segíts, hogy a 444 bővülni tudjon!

Támogasd a 444 szerkesztőségét!
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.