A seriffhelyetteseknek kellett kimenteniük a tóból négy nőt, akik órákig hánykolódtak egy óriási szivárványos unikornison

Még 12 millió forintot szeretnénk összegyűjteni az év végéig. Köszönjük, hogy összedobjátok. Akkor nem tartozunk majd senkinek, csak köszönettel - nektek.

A minnesotai Chisago megye seriff-hivatalának járőrei szombaton egy helyi tó, a Fish Lake mellett elhaladva négy nőre lettek figyelmesek, akik egy hatalmas, Kínából 400 dollárért rendelhető, szivárványosunikornis-matracon hánykolódtak.

Scotty Finnegan seriff-helyettes először csak nevetett, aztán rájött, hogy tényleg bajban vannak, mert hiába van náluk lapát, nem tudnak átevezni a gazon a part felé. Végül lasszózva, egy kötéllel húzták ki őket:

Mint kiderült, órák óta hánykolódtak a tavon, sehogy sem tudtak kievezni. Egy ötödik nő a parton várta a többieket, és csak nevetett rajtuk. (Buzzfeed)

Még 12 millió forintot szeretnénk összegyűjteni az év végig
Eddig összegyűlt: 5,7 millió Forint

Egész évben sokan támogattátok a szerkesztőséget, a ti segítségetek nélkül a 444 nem tudna stabilan működni. Most év végéig még 12 millió forintot szeretnénk összegyűjteni, ezt a pénzt az újság bővítésére fordítanánk, például abban is segítene, hogy januártól két új riporterrel kezdjük az évet. Segíts, hogy a 444 bővülni tudjon!

Támogasd a 444 szerkesztőségét!
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.