A seriffhelyetteseknek kellett kimenteniük a tóból négy nőt, akik órákig hánykolódtak egy óriási szivárványos unikornison

A minnesotai Chisago megye seriff-hivatalának járőrei szombaton egy helyi tó, a Fish Lake mellett elhaladva négy nőre lettek figyelmesek, akik egy hatalmas, Kínából 400 dollárért rendelhető, szivárványosunikornis-matracon hánykolódtak.

Scotty Finnegan seriff-helyettes először csak nevetett, aztán rájött, hogy tényleg bajban vannak, mert hiába van náluk lapát, nem tudnak átevezni a gazon a part felé. Végül lasszózva, egy kötéllel húzták ki őket:

Mint kiderült, órák óta hánykolódtak a tavon, sehogy sem tudtak kievezni. Egy ötödik nő a parton várta a többieket, és csak nevetett rajtuk. (Buzzfeed)

Hogy legyen, aki a következő polgármesterről is elmondja az igazat

A kormánymédia százmilliárdokból próbál túlharsogni minden kritikus hangot az országban, amikor pedig választás közeledik, felismerhetetlenre hajlítják a valóságot. Ha szerinted fontos, hogy valódi híreket is lehessen olvasni, akkor támogasd rendszeresen a 444 szerkesztőségét!

Egyszeri bankkártyás támogatás

Havi rendszeres támogatás (PayPal)

További támogatási lehetőségek.

Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok vannak 2016. január 21-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.