A seriffhelyetteseknek kellett kimenteniük a tóból négy nőt, akik órákig hánykolódtak egy óriási szivárványos unikornison

katasztrófa
2018 augusztus 15., 10:26
comments 94

A minnesotai Chisago megye seriff-hivatalának járőrei szombaton egy helyi tó, a Fish Lake mellett elhaladva négy nőre lettek figyelmesek, akik egy hatalmas, Kínából 400 dollárért rendelhető, szivárványosunikornis-matracon hánykolódtak.

Scotty Finnegan seriff-helyettes először csak nevetett, aztán rájött, hogy tényleg bajban vannak, mert hiába van náluk lapát, nem tudnak átevezni a gazon a part felé. Végül lasszózva, egy kötéllel húzták ki őket:

link Forrás

Mint kiderült, órák óta hánykolódtak a tavon, sehogy sem tudtak kievezni. Egy ötödik nő a parton várta a többieket, és csak nevetett rajtuk. (Buzzfeed)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.