Ebédet kért a rokonától, de nem kapott, ezért egy térkővel verte be a ház előtt parkoló kocsi szélvédőjét

A 2018-as választás titkos története 84 színes oldalon.
Megveszem

Május 14-én egy 46 éves helyi férfi 13:40 körül megjelent az egyik rokona gödöllői házánál, hogy ebédet kérjen. Miután nem kapott ebédet, a férfi dühében a ház előtt parkoló kocsi hátsó ablaktörlőjét letörte, majd hazament.

De ezután egy térkővel tért vissza a sértett házához és a korábban megrongált autóü első szélvédőjét betörte, majd az autó bal ajtaját és a bal oldali visszapillantó tükrét is megrongálta.

Fotó: police.hu

A helyi férfi ezután egy másik ott parkoló kocsi jobb oldali ablakait is megrongálta. A sértett rokon erre kihívta a rendőröket, akik a 46 éves férfit az otthonában fogták el. Rongálás vétség megalapozott gyanúja miatt gyanúsítottként kihallgatták. A nyomozást most zárták le, az iratokat elküldték az ügyészségnek. (police.hu)

Amikor az ország járványellenes intézkedésekre vár, a kormány saját hatalmának bebetonozását tartja a legfontosabbnak. Ezermilliárdos közvagyon ellopásának legalizálása, ideológiai hadviselés a szexuális kisebbségekkel szemben, a választási törvény sokadik megváltoztatása, az ellenzéki együttműködést megakadályozandó... és lesz itt még ötlet. Tavasszal a rendkívüli intézkedések bevezetésének napján megszállták az Indexet. Most mi következik? Addig támogasd a szabad sajtót, amíg lehet! Lépj be a Körbe, vagy támogasd bármekkora összeggel a 444 szerkesztőségét!

Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.