Egy osztrák férfi 100 ezer euróból akart új életet kezdeni egy magyar prostituálttal, de amikor átadta a pénzt, hirtelen megszakadt a kapcsolat

szerelem
2018 augusztus 15., 11:50
comments 210

Csalás gyanúja miatt vett őrizetbe a Sarkadi Rendőrkapitányság kedden egy geszti nőt. A 26 éves nő az elmúlt években rendszeresen nyújtott szexuális szolgáltatást különböző külföldi bárokban és klubokban. 2017 végén/2018 elején Ausztriában megismerkedett egy férfival, aki szorosabbra akarta fűzni a kapcsolatukat, úgy tervezte, hogy Magyarországon kezdenek új életet. 

A közös életkezdés reményében a férfi két részletben 37 millió forintnak megfelelő eurót adott a nőnek  házvásárlásra.

De a nő nem tervezett közös jövőt az osztrák férfival, szerinte a pénzt a szexuális szolgáltatásaiért kapta tőle. 

Miután hazautazott Magyarországra, elérhetetlenné vált, nem fogadta többé az osztrák férfi hívásait, az üzeneteire sem válaszolt. Az osztrák férfitől kapott eurót a nő élettársával több részletben, Békés megyei pénzváltókban forintra váltotta, és nagy részét együtt elköltötték. Többek között házat, gépkocsikat, háztartási gépeket, tévét, bútort, építőanyagot, arany ékszereket vásároltak, a házat pedig fel is újították. 

A Sarkadi Rendőrkapitányság a 26 éves nőt csalással gyanúsítja. Élettársa ellen bűnpártolás gyanúja miatt indult büntetőeljárás. A rendőrség azokat a holmikat, amelyeket a pár a nyomozás adatai szerint az osztrák férfitól kicsalt pénzen vásárolt, lefoglalta. (police.hu)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.