Egy osztrák férfi 100 ezer euróból akart új életet kezdeni egy magyar prostituálttal, de amikor átadta a pénzt, hirtelen megszakadt a kapcsolat

Szavazz az elmúlt 7 év 7 legjobb cikkére!

Csalás gyanúja miatt vett őrizetbe a Sarkadi Rendőrkapitányság kedden egy geszti nőt. A 26 éves nő az elmúlt években rendszeresen nyújtott szexuális szolgáltatást különböző külföldi bárokban és klubokban. 2017 végén/2018 elején Ausztriában megismerkedett egy férfival, aki szorosabbra akarta fűzni a kapcsolatukat, úgy tervezte, hogy Magyarországon kezdenek új életet. 

A közös életkezdés reményében a férfi két részletben 37 millió forintnak megfelelő eurót adott a nőnek  házvásárlásra.

De a nő nem tervezett közös jövőt az osztrák férfival, szerinte a pénzt a szexuális szolgáltatásaiért kapta tőle. 

Miután hazautazott Magyarországra, elérhetetlenné vált, nem fogadta többé az osztrák férfi hívásait, az üzeneteire sem válaszolt. Az osztrák férfitől kapott eurót a nő élettársával több részletben, Békés megyei pénzváltókban forintra váltotta, és nagy részét együtt elköltötték. Többek között házat, gépkocsikat, háztartási gépeket, tévét, bútort, építőanyagot, arany ékszereket vásároltak, a házat pedig fel is újították. 

A Sarkadi Rendőrkapitányság a 26 éves nőt csalással gyanúsítja. Élettársa ellen bűnpártolás gyanúja miatt indult büntetőeljárás. A rendőrség azokat a holmikat, amelyeket a pár a nyomozás adatai szerint az osztrák férfitól kicsalt pénzen vásárolt, lefoglalta. (police.hu)

Vannak olyan időszakok, amikor kulcsfontosságú, hogy mindenki gyorsan megbízható információkhoz juthasson. Mi a 444-nél minden nap ezen dolgozunk.

Amennyire tőlünk telik, igyekszünk segíteni eligazodni ebben a gyorsan változó, bizonytalan helyzetben.

De ehhez nekünk is szükségünk van a ti segítségetekre. A lap már eddig is csak a ti támogatásotokkal tudott működni, és a most következő időszakban ez várhatóan még inkább így lesz. Ahogy lelassul a gazdaság és az élet, teljesen érthető módon kevesebb lesz a hirdetés is.

Nekünk viszont most kell a legjobban teljesítenünk, amikor a legnagyobb szükségetek lehet ránk. Hogy a legpontosabb információk birtokában tudjatok döntést hozni a saját életetekről, egészségetekről, biztonságotokról.

Ezért arra kérünk, hogy ha teheted, támogasd a munkánkat. Akár néhány száz forint is számít.

Koronavírus Hírek, háttér
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.